KESJULY18

2018-08-11 12:09:35
Με δυο κείμενα από το Paideia-News επανέρχεται ο Γενικός Ελεγκτής για τις θέσεις των εκπαιδευτικών

Με δυο κείμενα από το Paideia-News επανέρχεται ο Γενικός Ελεγκτής για τις θέσεις των εκπαιδευτικών


  Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης επανέρχεται στο θέμα των εκπαιδευτικών χρησιμοποιώντας χωρίς σχόλια, δυο κείμενα από το  Paideia-News το 2016 με επίκεντρο τη διαφορά που υπήρχαν για τον αριθμό θέσεων στη Δημοτική και στη Μέση. Το πρώτο είναι η δήλωση του τέως προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρη Ταλιαδώρου στις 17/4/2016 με τίτλο  «Παρακολουθούμε με ψυχραιμία τον κατήφορο του προέδρου της ΠΟΕΔ» και το δεύτερο το άρθρο του προέδρου της ΠΟΕΔ Φιλιου Φυλακτού  «Οι «μίζες» εκατομμυρίων στην Εκπαίδευση και η μιζέρια της!».


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

chr@paideia-news.com
Sun August 12, 2018, 16:19:37
Κύριε Μηλιώτη ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο που έχετε στείλει με το όνομα σας έχει λογοκριθεί. Εδώ και 38 χρόνια επιτυχούς πορείας στη δημοσιογραφία δεν με έχει βρίσει κανείς και δη κακεντρεχή, όπως κάνατε εσείς στο σχόλιό σας, το οποίο όμως αναρτήθηκε. Διερωτώμαι τι χειρότερο θα υπήρχε σε ένα σχόλιο ενός εκπαιδευτικού για να λογοκριθεί.
Και κάτι τελευταίο. Aν υπήρχε ξανά η ίδια είδηση, το ίδιο θέμα, θα έπραττα αυτό που έπραξα ήδη. Γιατί το θέμα για μένα είναι να έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, γιατί μόνο αυτή με κατευθύνει και κανένας άλλος. Στην προκειμένη περίπτωση έχω απολύτως ήσυχη τη συνείδηση μου ότι έπραξα δημοσιογραφικά το καθήκον μου.
Καλή συνέχεια.
Με εκτίμηση
Χριστόφορος Παπαστυλιανου
Last Edit: August 12, 2018, 18:55:22 by chr@paideia-news.com  

Μιχάλης Μηλιώτης
Sun August 12, 2018, 10:55:48
Πράγματι δεν είχε δημοσιευθεί παλαιότερα ένα σχόλιο που είχα γράψει. Ευχαριστώ εν πάση περιπτώσει σάς ευχαριστώ για την ανάρτηση.
Μετά τιμής
Μιχάλης Μηλιώτης

Μιχάλης Α. Πόλης
Sat August 11, 2018, 21:58:29
Προς Χρίστο Γεωργίου: Οι ταχυδρόμοι παίρνουν γράμματα σε εκατοντάδες παραλήπτες. Ο συγκεκριμένος στοχοποίησε ένα παραλήπτη στον οποίο στέλνει συνεχώς το ίδιο γράμμα που λέει: Πετσόκομμα δικαιωμάτων εξορθολογισμός
Εγώ δεν θα τον παρομοίαζα με ταχυδρόμο αλλά με πυρομανή πυροσβέστη.

chr@paideia-news.com
Sat August 11, 2018, 19:11:12
Προς κύριο Μιχάλη Μηλιώτη: Λέτε: «Ελπίζω να αναρτήσετε το παρόν σημείωμα». Επειδή κύριε Μηλιώτη το σχόλιο σας δημιουργεί υποψίες ότι κάποιο σχόλιο, σημείωμα ή άρθρο σας έχει λογοκριθεί και δεν έχει αναρτηθεί στο Paideia-News σας παρακαλώ πολύ απαντήστε ευθέως. Έχει λογοκριθεί ή δεν έχει αναρτηθεί οποιοδήποτε άρθρο, σημείωμα ή σχόλιο σας που στείλατε στο Paideia-News; Για τα περί Μεγάλου Αδελφού και τα λοιπά τα αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.
Με εκτίμηση
Χριστόφορος Παπαστυλιανού

Χρίστος Γεωργίου
Sat August 11, 2018, 16:49:41
Ήταν φυσικό ότι και πάλι θα πυροβολούσαν τον ταχυδρόμο, θα μιλούσαν για "διαίρει και βασίλευε" και για προσπάθεια διάσπασης του εκπαιδευτικού κόσμου . Η ουσία όμως είναι μόνο μία. Ότι οι ίδιοι ηγέτες των συνδικαλιστών, όχι κανένας άλλος, με τα δικά τους λόγια και άρθρα και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, μιλάνε για λίπος στην εκπαίδευση. Το λίπος που επιτέλους επιχειρείται να αφαιρεθεί. Οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.

Μιχάλης Α. Πόλης
Sat August 11, 2018, 14:51:08
1. Προφανής σκοπός του Γενικού Ελεγκτή είναι να διασαλεύσει το ενιαίο μέτωπο των εκπαιδευτικών οργανώσεων. Δεν θα το πετύχει.
2. Το γεγονός ότι από τα κυβερνητικά μέτρα πλήττονται περισσότερο οι εκπαιδευτικοί της μέσης είναι δευτερεύον. Το ουσιαστικό είναι ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διαλύσει τις συντεχνίες των εκπαιδευτικών λειτουργών και παίρνει με το έτσι θέλω και χωρίς διάλογο εργατικά δικαιώματα τόσο από τους καθηγητές όσο και από τους δασκάλους.
3. Όταν τα πάντα χάνονται δεν έχουμε την πολυτέλεια για εμφυλίους πολέμους κ. Γενικέ Ελεγκτή!

Μιχάλης Μηλιώτης
Sat August 11, 2018, 14:30:07
Μένω έκπληκτος και άφωνος για τη σπουδή αναδημοσίευσης των πιο πάνω κειμένων τόσο από μέρους του Γενικού Ελεγκτή όσο και από τον φίλτατο Υπεύθυνο της ιστοσελίδας. Κρίνω παντελώς άστοχη και έμπλεη κακεντρέχειας και υστεροβουλίας την αναμάσηση τέτοιων δημοσιευμάτων, τα οποία έχουν ως στόχο τη ρήξη του αρραγούς μετώπου των εκπαιδευτικών. Φαίνεται ότι ο Μεγάλος Αδελφός του Όργουελ αναβιώνει με σύγχρονο μανδύα. Η διάρρηξη του ασκού του Αιόλου ας μη μας αφήσει ενεούς για τα παλλιροιακά κύματα που θα προκαλέσει.
Ελπίζω να αναρτήσετε το παρόν σημείωμα.
Με εκτίμηση

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
UNICERT
HPJETPRO
TEPAKKENITHESI
IDEP19
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
MOECEE
Middlesex2016