KESJULY18

2018-07-07 13:56:44
Δεν έχουν απέναντι τους ούτε αμόρφωτους ούτε ανόητους. Η απάντηση θα δοθεί την 9η Ιουλίου

Δεν έχουν απέναντι τους ούτε αμόρφωτους ούτε ανόητους. Η απάντηση θα δοθεί την 9η Ιουλίου


ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ*  

Οφείλουμε, ως εκπαιδευτικοί, να δώσουμε το παράδειγμα προς όλους τους μαθητές μας για το πώς πρέπει να αγωνίζονται εναντίον της αλαζονείας της εξουσίας, της έλλειψης σεβασμού προς τους άλλους, της μη αποδοχής των τετελεσμένων και της αδικίας σε βάρος τους από όπου κι αν προέρχεται.

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης Αναστασιαδη και ο Υπουργός της Παιδείας, θα ανακαλύψουν πολύ σύντομα ότι η απαράδεκτη απόφασή τους να συγκρουστούν εντελώς απρόκλητα και με απίστευτη αλαζονεία με  όλους τους εκπαιδευτικούς της χώρας μας, στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν  την Κοινή Γνώμη από το τεράστιο σκάνδαλο του Συνεργατισμού, ήταν για αυτούς ένα τεράστιο σφάλμα. 

Η σκόπιμη, επίσης, και άνευ προηγούμενου προσπάθεια των κυβερνώντων για φίμωση των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων , με εμπνευστή τον ίδιο τον Υπουργό της Παιδείας, ήταν ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ και θα το πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά. 

Τους υπενθυμίζουμε πως δεν έχουν απέναντί τους ούτε αμόρφωτους ούτε ανόητους εκπαιδευτικούς που δεν αντιλαμβανονται τους στόχους και τις σκοπιμότητες που ήθελαν να εξυπηρετήσουν με τις πιο απαράδεκτες ενέργειές τους σε βάρος μας.

Τα κροκοδείλια δάκρυα  που χύνουν στα ΜΜΕ καλώντας μας τάχα σε διάλογο αποτελούν τη μέγιστη υποκρισία και δεν πρόκειται να μας συγκινήσουν. Η λέξη διάλογος προφανώς και αποτελεί άγνωστη λέξη για αυτούς. Μπορούν λοιπόν να διαλέγονται με τον εαυτό τους, όποτε το επιθυμούν.

Συνεδρίασαν μόνοι τους, αποφάσισαν και διέταξαν και τώρα μας καλούν σε διάλογο για να μας εξηγήσουν πόσο δίκιο είχαν!

Έχουν μάλιστα το θράσος να μας λένε εμπαίζοντας τη νοημοσύνη μας και δημόσια, ότι στον διάλογο θα παρακαθίσουμε για να προχωρήσουν και σε άλλες περικοπές σε βάρος μας και σε βάρος της Παιδείας! Δυστυχώς η στάση τους, ο τρόπος που αποφασίζουν και η αλαζονεία έναντι μας θυμίζει τη δημοκρατία του Ερτογάν.

Τρίτος μεγάλος και ξεκάθαρος στόχος των Κυβερνώντων είναι η αποψίλωση του δημοσίου σχολείου για να αναπτυχθεί περισσότερο η ιδιωτική εκπαίδευση και να εξυπηρετηθεί το μεγάλο κεφάλαιο.

Κύριε Υπουργέ της Παιδείας, σας δηλώνουμε απλά και ξεκάθαρα ότι τη Δευτέρα 9η  Ιουλίου (συμβολικά πάντα), τα Δ.Σ των τριών Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΠΟΕΔ - ΟΕΛΜΕΚ - ΟΛΤΕΚ θα συνεδριάσουν από κοινού, στην ίδια αίθουσα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, για να δώσουν σε σας και την Κυβέρνηση Αναστασιάδη τις πρώτες από τις δεκάδες απαντήσεις που θα πάρετε την επόμενη σχολική χρονιά.

*Γ. Γραμματέας ΠΟΕΔ 


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

Στέλιος Στυλιανού
Sat July 07, 2018, 20:27:27
Έπεα πτερόεντα....Το υππ έχει βγάλει ανάγκες με -1 ώρα υπευθύνου για τη Μέση (αντί πλην 2),με -1 ώρα για όσους συμπληρώνουν 8 χρόνια (αντί πλην 2) κοκ.Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ακόμα διερωτούνται τι πρέπει να κάνουν?Ή θα μας πούνε ότι δεν το γνωρίζουν?

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΠΠΕΛΛΟΣ
Sat July 07, 2018, 15:37:47
Καλώς τα κι΄ας άργησαν.Ελπίζω φίλε Χάρη να μην μείνετε μόνο στα λόγια. Τα λόγια ας γίνουν επιτέλους πράξη. Φωνή λαού οργή Θεού!!!

Παναγιώτης Νικολάου
Sat July 07, 2018, 14:11:02
Κ. Χαραλάμπους από όλες αυτες τις περικοπές, το τίμημα θα πληρώσουν οι νεοεισερχόμενοι. Θα χαθούν πολλές θέσεις. Να επιμείνετε σε αυτό.

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
CUTSEPT2018
NEAPJUL17
MIMSEPT
INTERCOLLEGE
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
PAJUNE18
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
OLYMPION2017
iky2018
ALEXANDERJULY18
OPAPCYPRUS
MOECEE
Middlesex2016