Χίλιες νέες εγγραφές (δωρεάν) σε 10 μέρες στο Newsletter του Paideia-News


Αλματώδη αύξηση παρουσίασε από τις 22 Οκτωβρίου ο αριθμός νέων αναγνωστών του Paideia-News μέσω του Newsletter. Κατά κύριο λόγο η νέα πολιτική μέσων κοινωνικής δκτύωσης να εφαρμόσει περιοριορισμούς στη διάδοση των ειδήσεων σε όλα τα μέλη των επαγγελματικών ιστοσελίδων υποχρέωσε πέραν των 1000 αναγνωστών μας να εγγραφουν εντελώς δωρεάν στο Newsletter του Paideia-News. Οι ομάδες αυτές ανήκουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης τόσο στον δημόσιο τομέα όσο και στον δημόσιο.

Επίσης η αξιολόγηση-πιστοποίηση προγραμμάτων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τον Φορέα αποδείχτηκε ένα κίνητρο για εγγραφή Newsletter του Paideia-News.  

Οι αναγνώστες του στο Newsletter του Paideia-News έχουν όλη τη θεματολογία της προηγούμενης μέρας στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο από τις 3.30 π.μ. κάθε πρωί.

Η εγγραφή είναι απλή.

Στα δεξιά κάτω από τις τελευταίες 5 ειδήσεις βρίσκεται το πλαίσιο εγγραφής του Newsletter.  

Σβήστε τη φράση «Συμπληρώστε το email σας» και γράψετε το δικό σας email.  Ακολούθως πατήστε δίπλα «Εγγραφή». Αν το έχετε συμπληρώσει σωστά  θα δείτε «Thank You!». Αυτό σημαίνει ότι η εγγραφή σας έχει επιτύχει. Αν υπάρχει η ένδειξη «Already Subscribed» σημαίνει ότι είστε ήδη εγγεγραμμένος/η, αλλά ο κεντρικός server μπλοκάρει το Newsletter. Σε αυτή την περίπτωση είτε συνεννοηθείτε με τον διαχειριστή του server είτε εγγραφείτε με την προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση.  

H εγγραφή στο Newsletter του Paideia-News γίνεται εντελώς δωρεάν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










204