KESJULY18

2019-04-10 12:27:15
Kενή θέση Ειδικού Επιστήμονα στο Πρόγραμμα ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου

Kενή θέση Ειδικού Επιστήμονα στο Πρόγραμμα ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου


    Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την πρόθεσή του να προσλάβει Ειδικό Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου, με έναρξη απασχόλησης τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2019. Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, καταξιωμένο ως ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά προγράμματα διοίκησης στην ευρύτερη περιοχή, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές. Το ψηλό επίπεδό του αντανακλάται στη διαπίστευση ποιότητας EPAS του ανεξάρτητου διεθνούς φορέα EFMD, αλλά και στις επιτυχίες των αποφοίτων του που στελεχώνουν επάξια θέσεις ευθύνης σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Τίτλος: Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου

Αρ. Θέσεων: Μία (1)

Κατηγορία: Σύμβαση (μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης)

Τόπος Εργασίας: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία

Α. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Κάτω από την εποπτεία του/της προϊσταμένου του/της:

 • Εκτελεί διοικητικά καθήκοντα αναφορικά με την εξέταση διαφόρων υποθέσεων, προβλημάτων και θεμάτων που αφορούν στα προγράμματα του ΜΒΑ.
 • Αναλαμβάνει την τήρηση αρχείου.
 • Βοηθά στην προώθηση του Προγράμματος
 • Βοηθά στην ετοιμασία οδηγιών προς τους φοιτητές.
 • Τηρεί και ενημερώνει βάσεις δεδομένων
 • Βοηθά στη διαδικασία εξέτασης αιτήσεων για εισδοχή στο Πρόγραμμα, καθώς και στον προγραμματισμό των συνεντεύξεων.
 • Υποβάλλει εισηγήσεις για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων, διεκπεραιώνει ή μεριμνά για την υλοποίηση των λαμβανομένων αποφάσεων, εφαρμόζει τη σχετική νομοθεσία και κανονισμούς και διεξάγει τη σχετική αλληλογραφία.
 • Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα ανατεθούν.
 • Ενημερώνει τους προϊσταμένους έγκαιρα για εκκρεμότητες που υπάρχουν και εισηγείται τρόπους και χρονοδιαγράμματα διεκπεραίωσης.

Β. ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1. Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν. (Ο όρος Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο. Το Πρόγραμμα ΜΒΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους αιτητές να προσκομίσουν πιστοποιητικό ισοτιμίας ή/και αντιστοιχίας των τίτλων σπουδών τους από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥΣΑΤΣ)).

2. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας στο γραπτό και προφορικό λόγο.

3. Πολύ καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών (Microsoft Office και Διαχείριση Βάσεων δεδομένων)

4. Πολύ καλή γνώση διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ευχέρεια αποτελεσματικής χρήσης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και εφαρμογών.

5. Βασικές γνώσεις λογιστικής και παρακολούθησης προϋπολογισμού.

6. Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, επικοινωνία, ευθυκρισία, ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας και αξιοπιστία.

7. Πολύ καλή γνώση των τελευταίων τοπικών και διεθνών εξελίξεων σε ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος του Προγράμματος.

8. Οργανωτική και διοικητική ικανότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες στο γραπτό, τον προφορικό και τον ψηφιακό λόγο θα αποτελούν πλεονέκτημα.

9. Εμπειρία σχετική με την περιγραφή της θέσης θα αποτελεί πλεονέκτημα.

Γ. ΌΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 1. Η εργοδότηση συνάπτεται με σύμβαση/συμβάσεις ορισμένου χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν μετατρέπεται σε σύμβαση αορίστου χρόνου.
 2. Η σύμβαση εργοδότησης θα έχει διάρκεια ένα έτος με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.
 3. Η απασχόληση θα είναι πλήρης ή/και μερική.
 4. Ο ωριαίες απολαβές ανέρχονται στα €9,00, ποσό το οποίο αποτελεί το κόστος εργοδότη και περιλαμβάνει την αναλογία 13ου μισθού. Από το ωριαίο αυτό ποσό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδότη και εργοδοτούμενου.

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Αιτήσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου στον ηλ. σύνδεσμο https://ucy.ac.cy/hr/el/teaching-and- research-assistant-staff και υποβάλλονται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mba@ucy.ac.cy, όχι αργότερα από την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 και ώρα 14:00. Οι αιτητές δεν είναι απαραίτητο να είναι Κύπριοι Υπήκοοι. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου mba@ucy.ac.cy, ή στα τηλέφωνα 2289-3600/-3630/-3632, ή στην προκήρυξη της θέσης που επίσης βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου στον πιο πάνω ηλ. σύνδεσμο.


Αφήστε ένα σχόλιο

 • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
IDEP19
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016