Ταλιαδώρος: Παρακολουθούμε με ψυχραιμία τον κατήφορο του προέδρου της ΠΟΕΔ


Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος, σχολιάζοντας το άρθρο του προέδρου της ΠΟΕΔ Φίλιου Φυλακτού «Οι «μίζες» εκατομμυρίων στην Εκπαίδευση και η μιζέρια της!» έκανε στο Paideia –News την ακόλουθη δήλωση:

«Στην ΟΕΛΜΕΚ παρακολουθούμε με ψυχραιμία τον κατήφορο του προέδρου της ΠΟΕΔ Φίλιου Φυλακτού, που δεν τιμά την Οργάνωση των Δασκάλων. Είναι λυπηρό ότι καταφεύγει σε στοιχεία του 2003, προ 13 ετών.   

Η ΟΕΛΜΕΚ όπως και οι καθηγητές μέλη της είναι έτοιμοι να δεχτούν τον οποιονδήποτε έλεγχο από οποιονδήποτε, για το θέμα της αξιοποίησης του εξωδιδακτικού χρόνου που παραχωρείται στις σχολικές μονάδες, για να εκτελέσουν το πολυσχιδές έργο τους, πέραν του παιδαγωγικού, το οποίο έχει τύχει αναγνώρισης και επιβράβευσης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, είμαστε έτοιμοι να συγκρίνουμε το χρόνο και το έργο μας με οποιονδήποτε.    

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι με εκθέσεις τους τόσο η Επίτροπος Διοικήσεως όσο και ο Γενικός Ελεγκτής είχαν διαπιστώσει τις ατασθαλίες που έκανε η Δημοτική Εκπαίδευση στο κονδύλι των αντικαταστάσεων.

Εάν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ συνεχίσει τον κατήφορό του θα τους παραθέσουμε στοιχεία που δεν θα του είναι καθόλου ευχάριστα».     




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140