Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας με τη συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα


Την Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016, μέσα στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Στροβόλου, έγινε η συναυλία του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων με τίτλο «Πανόραμα ελληνικού τραγουδιού, Δέκα Χρόνια Μουσικό Σχολείο, Εκατό Χρόνια Ελληνικό Τραγούδι». Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα του   Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, ο οποίος παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας Γιάννης Οικονομίδης και ο Επόπτης του Μουσικού Σχολείου Χρίστος Χριστοφόρου.

Στη συναυλία συμμετείχε αφιλοκερδώς ο μεγάλος έλληνας καλλιτέχνης, κ. Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μαζί με τους μαθητές/τριες τραγούδησαν άψογα και συγκίνησαν το κοινό.  Ο  κ. Κότσιρας εξήρε ιδιαίτερα το μεγάλο έργο, που επιτελείτε στο Μουσικό Σχολείο Λευκωσίας, αφού όλα τα παιδιά τραγούδησαν και συνόδευσαν τους τραγουδιστές παίζοντας τα μουσικά τους όργανα τέλεια, σαν φθασμένοι καλλιτέχνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για τους άπορους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173