Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προτείνουν Κοινωνικά Δίκτυα για εξυπηρέτηση πελατών της Cyta


Στo πλαίσιο της πολιτικής της Cyta να διατηρεί επαφή με τη νεολαία, η οποία έχει συνεχώς νέες ιδέες και αναζητήσεις, οι Υπηρεσίες Πελατών συνεργάστηκαν με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και συγκεκριμένα με το Τμήμα Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν εξαιρετικές εργασίες από τους φοιτητές στο θέμα “Πώς θα μπορούσε η Cyta να αξιοποιήσει περισσότερο τα Κοινωνικά Δίκτυα (ΚΔ) για εξυπηρέτηση των πελατών της”.  Oι τρεις καλύτερες εργασίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta, στη Λευκωσία.

Στο παρελθόν ομάδα από τις Υπηρεσίες Πελατών είχε παρουσιάσει στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας το μάθημα “Social Media Marketing”.  Στο πλαίσιο του μαθήματος, έγινε αναφορά στις εμπειρίες που είχε η Cyta ως επιχείρηση στο χώρο των ΚΔ.

Στη συνέχεια, οι φοιτητές κλήθηκαν να αξιοποιήσουν τη φαντασία τους, αλλά και τις γνώσεις τους γύρω από τα Κοινωνικά Δίκτυα, κάνοντας μελέτη που να αφορά τη Cyta, για τους σκοπούς του μαθήματος.  Συγκεκριμένα, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Δόκτορος Γιούλας Μελανθίου, οι φοιτητές έπρεπε, μέσω των εργασιών τους, να εισηγηθούν τρόπους περαιτέρω αξιοποίησης των ΚΔ από τη Cyta, ακόμη και όσων δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά, για να βελτιώσει την παρουσία της και την αποδοτικότητά της στον κόσμο των διαδικτυακών πλατφορμών.

Ακολούθως, μετά από αξιολόγηση, επιλέχθηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες, οι οποίες και παρουσίασαν στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Οργανισμού τις ιδέες τους, στην παρουσία του Ανώτερου Διευθυντή των Υπηρεσιών Πελατών Μάριου Καρατζιά, στελεχών της Ανώτερης Διεύθυνσης Μάρκετινγκ της Cyta και της Ομάδας Κοινωνικών Δικτύων, καθώς και του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Τέλος, στις 30 Ιουνίου, σε εκδήλωση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ανακοινώθηκαν οι νικητές και έγινε η απονομή των βραβείων από τον Προϊστάμενο Επικοινωνίας και Υποστήριξης της Ανώτερης Διεύθυνσης Υπηρεσιών Πελατών της Cyta Γιάγκο Γιαγκουλλή.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










245