Ντυμένοι στα λευκά θ’ αποχαιρετήσουν αύριο τον Κριστιάν οι συμμαθητές του


Τη μνήμη του 17χρονου μαθητή  Κριστιάν Χαριλάου που  άφησε την τελευταία του  πνοή  στην άσφαλτο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, τιμούν συμμαθητές και φίλοι του. Σήμερα στις 2.30    τα παιδιά φορώντας  μαύρα μπλουζάκια  συγκεντρώθηκαν  στην Κάτω Πάφο πλησίον της οικίας του  αδικοχαμένου συμμαθητή τους  με σκοπό την πραγματοποίηση πορείας  προς το σημείο όπου συνέβη το φοβερό δυστύχημα.

Τελικά όμως  αποφάσισαν  όπως όλοι μαζί  επισκεφθούν προηγουμένως την οικία του  Κριστιάν  για να συμπαρασταθούν στη μητέρα και την αδελφή του. Ακολούθως από εκεί θα μεταβούν γύρω στις 8.00 με μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα  στο σημείο του  δυστυχήματος, ακολουθώντας την τελευταία διαδρομή του Κριστιάν. Εκεί, στην άκρη του δρόμου θα  τοποθετήσουν σταυρό και λίγα λουλούδια.

Μιλώντας στο Paideia News  συμμαθητές και φίλοι του Κριστιάν ανέφεραν πως  κατά την  νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί αύριο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι  από τον ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο οι ίδιοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά γιατί, έτσι στα λευκά ντυμένο σαν άγγελο  αισθάνονται τον αγαπημένο τους Κριστιάν να τους κοιτάζει από ψηλά.

Όπως είναι γνωστό το δυστύχημα συνέβη όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο  17χρονος μαθητής συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα πολυτελείας το οποίο οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα 23χρονος από τη Ρωσία και ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










151