Nέο πτυχιακό πρόγραμμα στις «Αστυνομικές Σπουδές», από το Αν. Πανεπιστήμιο


To νέο πτυχιακό πρόγραμμα στις «Αστυνομικές Σπουδές», το οποίο καταρτίστηκε και θα προσφέρεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με πρωτοβουλία της Αστυνομίας, παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, στις εγκαταστάσεις του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το εν λόγω πτυχίο που θα προσφέρεται από τον Σεπτέμβριο του 2013, συνιστά την υλοποίηση ενός βασικού στρατηγικού στόχου, που αφορά στην εκπαιδευτική πολιτική της Αστυνομίας. Απευθύνεται σε απόφοιτους της Αστυνομικής Ακαδημίας, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών και της προσφοράς στον πολίτη, μέσα από τη συνεχή και συστηματική επιμόρφωση.

Το πρόγραμμα σπουδών, επί της ουσίας, έχει ως βάση το δίπλωμα που παραχωρείται στα μέλη της Αστυνομίας με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης δοκίμων Αστυνομικών στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου. Θα έχει διάρκεια δύο χρόνων και εδράζεται στη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως φοίτησης. Οι θεματικές του ενότητες, καλύπτουν γνωστικά αντικείμενα, όπως της ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, εγκληματολογίας, αστυνόμευσης στην Κύπρο, ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και ιστορίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για να διαβάσετε την ομιλία του Αρχηγού της Αστυνομίας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να διαβάσετε την ομιλία του Διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας Αστυνόμου Ζαχαρία Χρυσοστόμου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










514