Κορκολής, Ρεμπούτσικα σε φιλανθρωπικές συναυλίες του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπ. Κύπρου


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου διοργανώνει δύο μοναδικές φιλανθρωπικές συναυλίες στο Υπαίθριο Θέατρό του στην παλιά Λευκωσία, Φανερωμένης 86-90. Όλα τα έσοδα των παραστάσεων θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγκαλιάζω.

22 Ιουλίου 2014 στις 21:00 Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη

O διεθνούς φήμης συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής επισκέπτεται την Κύπρο μετά από μεγάλες και πολύχρονες περιοδείες στο εξωτερικό. Δίπλα του μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η Σοφία Μανουσάκη που θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές επιλεγμένων κομματιών σπουδαίων φωνών του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Δήμητρα Γαλάνη ο Αντώνης Ρέμος κ.ά.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά ξεδιπλώνεται ολόκληρος ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή μέσα από γνωστές μελωδίες και συνθέσεις με την υπογραφή και το μοναδικό του ύφος.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

29 Ιουλίου 2014 στις 21:00 «Η Παράσταση Αρχίζει…» Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και οι μουσικοί της

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Μουσικές που έντυσαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι με λίγα λόγια η μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η Ευανθία με το κόκκινο βιολί της και οι μουσικοί της, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να παίξουν μελωδίες από το «Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές ιστορίες», «Πολίτικη Κουζίνα», «Babam ve Oglum» και «Συρανό ντε Μπερζεράκ».

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





165