Έκτακτη συνεδρία των Γονέων Δημοτικής μετά την παραίτηση του προέδρου της Μορφάκη Σολωμονίδη


Με ανακοίνωση της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικής  Εκπαίδευσης εύχεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, μαθητές, μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες, μια δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά.

«Σίγουρα τα τεκτενώμενα στο χώρο της Παιδείας τους τελευταίους μήνες, αλλά και τα σημερινά εξαγγελθέντα μέτρα των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, προκαλούν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Εκπαίδευσης ανάμεικτα συναισθήματα. Να ευχηθούμε ότι έστω και την ύστατή στιγμή θα βρεθεί η λύση για όφελος των παιδιών μας.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία, με δεδομένη την παραίτηση του προέδρου της κ. Μορφάκη Σολωμονίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιφυλάσσεται  να τοποθετηθεί για το όλο θέμα μετά την αυριανή (Τρίτη) έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού της Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τόσο τα μέτρα που έχουν ανακοινώσει οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις και θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της.

Κλείνοντας, θα αρκεστούμε να δηλώσουμε και πάλι την αμέριστη στήριξη και εκτίμηση μας στο έργο των εκπαιδευτικών , καθώς όμως να επαναλάβουμε και την πάγια θέση της Συνομοσπονδίας ότι είναι υποχρέωση και καθήκον μας να στηρίξουμε την όποια προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










197