Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου


  Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Τεχνικής Σχολής Πάφου.  Κατά την διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης έγινε    απολογισμός  από την Πρόεδρο του απερχόμενου Δ. Σ Άντρη Σάββα καθώς και κατάθεση της ελεγμένης οικονομικής κατάστασης από τον Ταμία του απερχόμενου Δ.Σ. Νεόφυτο Κοντό.

Ακολούθως εξελέγη το νέο Δ.Σ της Ομοσπονδίας:

Χαράλαμπος Ζόππος: Πρόεδρος

Στέφανος Σάββα: Αντιπρόεδρος

Παυλίνα Ευθυμίου: Γραμματέας

Έλενα Χαραλάμπους: Ταμίας

Αντρέας Μάρκου: Βοηθός Ταμίας

και Μέλη: 1) Νικόλας Μαυρονικόλας, 2) Χριστόδουλος Δημητρίου, 3) Άγγελος Χριστοδούλου, 4) Ήρω Χριστοφόρου, 5) Ηρόδοτος Ευζώνας, 6) Αλεξάντρα Παπαπέτρου, 7) Παπαγεωργίου Γιαννάκης, 8) Χαράλαμπος Παλατές, 9) Στέφανος Ελευθερίου, 10) Λεωνίδας Παρασκεύα

Η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και ειδικότερα τον βουλευτή ΔΗΚΟ Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη, τους εκπροσώπους των Σχολικών Εφορειών Πάφου και Γεροσκήπου, τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Πέτρο Κουλερμο, τον εκπρόσωπο της Σχολής Γονέων Αντρέα Δημοσθένους καθώς και τους Προέδρους των Ομοσπονδιών Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161