Τα παιδιά του ΙΓ΄ Δημοτικού Πάφου υποστηρίζουν και ενισχύουν τον Εθελοντισμό ως στάση ζωής


    Στις 10 Φεβρουαρίου, στο ΙΓ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός- Προσφορά», προς τιμήν του Χριστόδουλου Πετρίδη. Η εκδήλωση τελέστηκε ως ένδειξη εκτίμησης για τη δωρεά που δόθηκε στο σχολείο με στόχο την αναβάθμιση του εξοπλισμού της Μονάδας Ειδικής Εκπαίδευσης.

Hδιευθύντρια του σχολείου, στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην εγκάρδια συνεργασία που είχε με τα μέλη της  Διαχειριστικής Επιτροπής της Διαθήκης Χριστόδουλου Πετρίδη και εξέφρασε  θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη αυτή χορηγία. Στη συνέχεια, ο δάσκαλος Ειδικής Εκπαίδευσης του σχολείου παρουσίασε τον πλούσιο εξοπλισμό και τον τρόπο αξιοποίησής του από τα παιδιά της Μονάδας Ειδικής Εκπαίδευσης. Ο Σαββάκης Γεωργίου, μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής, αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο του Χριστόδουλου Πετρίδη προς την Παιδεία  και γενικότερα  προς την πόλη της Πάφου. Ανακοίνωσε, επίσης, την επιπρόσθετη χορηγία χιλίων ευρώ για την περαιτέρω αναβάθμιση της Μονάδας Ειδικής Εκπαίδευσης.

Στα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, Σαββάκη Γεωργίου, Βλαδίμηρο Ιωαννίδη και Νίκο Χατζηκλεοβούλου, απονεμήθηκαν αναμνηστικά δώρα από το σχολείο.

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από παιδιά της έκτης τάξης. Τα παιδιά με τη σειρά τους έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για την αξία της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Παρουσίασαν επίσης τις εθελοντικές δράσεις που αναπτύχθηκαν στο σχολείο και υποσχέθηκαν πως όλο το ΙΓ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να ενισχύει τον Εθελοντισμό ως στάση ζωής!

Στη συνέχεια ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου παρέθεσε δεξίωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










123