Μιχαηλίδου: Εποικοδομητική και πολύ χρήσιμη η συνάντηση του ΠτΔ με την ΠΟΕΔ


 «Ακούστηκαν τα ζητήματα που έχει θέσει η εκπαιδευτική οργάνωση και με την παρέμβαση του Προέδρου προχωρούμε στη συζήτηση και τελικά στην επίλυσή τους» 

Μετά το πέρας της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τη Γραμματεία της ΠΟΕΔ, στο Προεδρικό Μέγαρο, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία συμμετείχε στη συνάντηση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είχαμε σήμερα μια πολύ εποικοδομητική και πολύ χρήσιμη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Εκπαιδευτική Οργάνωση των Δασκάλων, την ΠΟΕΔ, έτσι γίνεται πράξη η διακήρυξη του Προέδρου για τη σημασία που αποδίδει στην Παιδεία.

Ο ίδιος έκανε εισηγήσεις, έχει δώσει το στίγμα της Κυβέρνησης για τη μεγάλη σημασία που αποδίδεται και την επένδυση που γίνεται στα θέματα της Παιδείας. Επίσης, ακούστηκαν τα ζητήματα που έχει θέσει η εκπαιδευτική οργάνωση και με την παρέμβαση του Προέδρου προχωρούμε στη συζήτηση και τελικά στην επίλυσή τους, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Συνεχίζουμε τον πολύ καλό διάλογο μεταξύ Υπουργείου και ΠΟΕΔ, ώστε πολύ σύντομα να δρομολογήσουμε λύσεις σε θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας του εκπαιδευτικού μας συστήματος, αρχίζοντας από πολύ νωρίς, από την προσχολική εκπαίδευση, αγγίζοντας θέματα Ειδικής Εκπαίδευσης αλλά και της Δημοτικής Εκπαίδευσης που θα μας βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου μας για το σύγχρονο και συμπεριληπτικό σχολείο», ανέφερε καταληκτικά η Υπουργός Παιδείας. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1078