Μιχαηλίδου για ΙΝΓΚ: Πολύ καλό παράδειγμα σύζευξης κλινικής με εργαστηριακή πράξη και έρευνα


Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου επισκέφθηκε σήμερα το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ).

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κ. Μιχαηλίδου είχε συνάντηση με τον Γενικό Εκτελεστικό και Ιατρικό Διευθυντή του ΙΝΓΚ, Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού, όπως και με άλλα μέλη της ηγεσίας του Ινστιτούτου.

Μετά το πέρας της επίσκεψής της, η Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δούμε από κοντά το έργο του Ινστιτούτου. Να πω ότι είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα σύζευξης της κλινικής με την εργαστηριακή πράξη, αλλά και της έρευνας.

Η εργασία που γίνεται στο Ινστιτούτο είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για την Ανώτερη Εκπαίδευση του τόπου μας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών μας. Ευρύτερα ο ρόλος του ΙΝΓΚ αφορά σε πολλές πτυχές της κοινωνικής ζωής του τόπου μας.

Τονίζω, τέλος,  ότι στηρίζουμε το έργο του Ινστιτούτου και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστεί. Επίσης, να αναφέρω ότι με ικανοποίηση βλέπουμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει το Ινστιτούτο δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού», σημείωσε καταληκτικά η Υπουργός Παιδείας




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1073