Συνάντηση Χαμπιαούρη με την Άλαα και τον πατέρα της στην παρουσία του διευθυντή



Συμφωνα με ανκοινωση του ΥΠΠΑΝ: «Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστας Χαμπιαούρης ανέλαβε πρωτοβουλία και προσκάλεσε στο γραφείο του την Άλαα και τους γονείς της, στην παρουσία του Προέδρου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυριάκου Νικηφόρου και του Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης κ. Κυπριανού Λούη.\]

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προσκλήθηκε και ο διευθυντής του σχολείου, με τη σύμφωνη γνώμη της μαθήτριας και του πατέρα της. Ο διευθυντής μίλησε με θερμά λόγια για συνεχή στήριξη της Άλαα στη μαθησιακή διαδικασία και στην πορεία της για τις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Με το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός δήλωσε ότι «στο πλαίσιο της διακηρυγμένης πολιτικής του ΥΠΠΑΝ για την πολυπολιτισμικότητα, τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ελευθερία έκφρασης των θρησκευτικών πεποιθήσεων όλων, η Άλαα θα συνεχίσει τη φοίτησή της στο σχολείο της και θα έχει την πλήρη στήριξη, συμπαράσταση και αγάπη του διευθυντή του σχολείου».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μπορεί να δυναμιτίσει το πιο πάνω συμφωνημένο πλαίσιο, συστήνεται να αποφευχθεί για το καλό του σχολικού κλίματος και της μαθητικής κοινότητας».




Comments (1)

  1. Adonis Teredis:
    Sep 09, 2019 at 08:19 AM

    Ερώτημα:
    Μπορεί το παιδί, που πιστεύει στον Δωδεκάθεο, να εισέλθει στην τάξη με την αρχαιοελληνική ενδυμασία και περικεφαλαία?


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1578