Επίσκεψη Εμπειρογνωμόνων από Κουβέιτ για αξιολόγηση προγραμμάτων Ιατρικής Πανεπιστημίων και ΙΝΓΚ


Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι την Τρίτη,  20  Φεβρουαρίου 2024, η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, θα συναντηθεί με Εμπειρογνώμονες από το Κουβέιτ κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην Κύπρο στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης και αναγνώρισης των προγραμμάτων στους τομείς της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Σημειώνεται, ότι από τον Οκτώβριο του 2013 βρίσκεται σε ισχύ Μνημόνιο Συναντίληψης στους τομείς της Ανώτερης Εκπαίδευσης και των Επιστημών μεταξύ της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Κράτους του Κουβέιτ. Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθούν τρόποι και δράσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας στην Ανώτερη Εκπαίδευση μεταξύ των δύο χωρών.

Η εν λόγω συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας για την προβολή και διεθνοποίηση της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου, και την καθιέρωση της χώρας μας ως Διεθνές και Περιφερειακό Κέντρο Ανώτερης Εκπαίδευσης και Έρευνας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










439