Αιτήσεις για εισαγωγή υποψηφίων στο ΔΙΕΚ Ιωαννίνων Γαλακτοκομική Σχολή


H Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι, κατόπιν συνεννόησης με το ΔΙΕΚ Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή δέχεται αιτήσεις για φοίτηση στο ΔΙΕΚ Ιωαννίνων – Γαλακτοκομική Σχολή για το έτος 2023-24.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση (σε ειδικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων: www.moec.gov.cy/ypexams). Οι αιτήσεις των ανήλικων ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν από τους κηδεμόνες τους. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Πιστοποιητικό Γέννησης
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο Αποδεικτικού Απόλυσης ή Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  3. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων
  4. Επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας του υποψηφίου 

Επιπλέον, για σκοπούς μοριοδότησης, να προσκομισθούν, όπου εφαρμόζεται

 - Πιστοποιητικό/Βεβαίωση από τον Κοινοτάρχη/Εργοδότη ότι έχει την ιδιότητα κατά κύριο επάγγελμα γεωργού (ο ίδιος ή οι γονείς του εφόσον είναι προστατευόμενο μέλος).:

-  Πιστοποιητικό/Βεβαίωση από τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων/Κοινοτάρχη ότι έχει προϋπηρεσία, τουλάχιστον ενός έτους, σε εργασία ανάλογη με την ειδικότητα (γαλακτοκομίας – τυροκομίας).

-  Βεβαίωση από τον Κοινοτάρχη ότι έχει μόνιμη κατοικία σε ορεινές, δασικές ή ακριτικές περιοχές.

-  Βεβαίωση από τον Κοινοτάρχη ότι είναι τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης ή μονογονεϊκής οικογένειας. Να δοθούν τα ονόματα και οι ημερομηνίες γέννησης των τέκνων.

-  Βεβαίωση από αρμόδια Υπηρεσία του κράτους ότι έχει γονείς ανάπηρους ή παθόντες ή αγωνιστές ή θύματα αγώνων για την ελευθερία της Κύπρου.

Αίτηση για εισαγωγή υποψηφίων στο ΔΙΕΚ Ιωαννίνων - Γαλακτοκομική Σχολή




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1327