Πρόσκληση σε Ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση επί του Σχεδίου «ΘΥΜΕΛΗ 2024» - Β’ Εξάμηνο


Το Υφυπουργείο Πολιτισμού προσκαλεί σε διαδικασία ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης τους θεατρικούς φορείς, ομάδες και φυσικά πρόσωπα, που εμπλέκονται ενεργά στον τομέα της θεατρικής δημιουργίας του τόπου, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών σχολίων/ απόψεων επί του Σχεδίου «ΘΥΜΕΛΗ 2024» - Β’ εξάμηνο.

Το παρόν Σχέδιο, που τίθεται σήμερα σε διαβούλευση, έχει αναθεωρηθεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του στη βάση των εισηγήσεων που έχουν ληφθεί από τους θεατρικούς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς κατά την προηγούμενη περίοδο, με στόχο την ανάπτυξη της θεατρικής τέχνης στην Κύπρο μέσα από τη χρηματοδότηση  θεατρικών παραγωγών ποιοτικού επιπέδου.

Το προκαταρκτικό σχέδιο «ΘΥΜΕΛΗ 2024-Β’ Εξάμηνο: Όροι, Κριτήρια & Προϋποθέσεις» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου.

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού καλεί όλους/ες όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμβάλουν με σχόλια στη διαδικασία αναδιαμόρφωσης του Σχεδίου να αποστείλουνμήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση thymeli24@culture.gov.cy έως και τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024, ώρα 12:00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι υπόψη θα λαμβάνονται μόνο επώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα με τίτλο «Διαβούλευση Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ 2024-Β’ Εξάμηνο». Οι όποιες εισηγήσεις για τροποποιήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις πρέπει να είναι σαφείς και συγκεκριμένες με αναφορά στα ακόλουθα: i) σελίδα, ii) κατηγορία και iii) παράγραφο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας γραπτής υποβολής εισηγήσεων/απόψεων, η Υφυπουργός Πολιτισμού δρ Βασιλική Κασσιανίδου θα προβεί και σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση με τη θεατρική κοινότητα, για να ακούσει και δια ζώσης τις εισηγήσεις της επί του Σχεδίου.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο ισόγειο του κτιρίου του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, 2007 Λευκωσία, Τηλ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1214