Πρόσκληση για ενημέρωση για το διεθνές συνέδριο του EARA 2024 που θα γίνει στη Λεμεσό


Η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου έχει αναλάβει τη διοργάνωση του 19ου Διεθνούς Συνεδρίου του Οργανισμού European Association for Research on Adolescence (ΕARA), το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25 με 28 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό. Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου EARA|2024 με Πρόεδρο τη Δρ. Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη, Kαθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στη Θ.Σ.Ε.Κ., μαζί με διεθνούς κύρους επιστήμονες, οι οποίοι ανήκουν στην επιτροπή του ΕARA, και έγκριτους ακαδημαϊκούς όλων των Κυπριακών Πανεπιστημίων, ετοιμάζουν ένα ενδιαφέρον ακαδημαϊκό και κοινωνικό πρόγραμμα. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα έχει θεματική: Promoting Adolescent Solidarity and Well-Being (Προώθηση της αλληλεγγύης και της ευημερίας των εφήβων). Περισσότερες πληροφορίες για ό,τι αφορά το επικείμενο συνέδριο (τις θεματικές, σημαντικές ημερομηνίες για την υποβολή των περιλήψεων, το πρόγραμμα κ.ά.) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου στη διεύθυνση www.cyprusconferences.org/eara2024/

Στο πλαίσιο της προώθησης του Συνεδρίου EARA-2024, η Θεολογική Σχολή Εκκλησίας Κύπρου πραγματοποιεί εκδήλωση CHEESE AND WINE με σκοπό τη γνωριμία, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διάχυση του Συνεδρίου σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την εφηβεία και μπορούν να συμμετάσχουν στο Practitioner’s Day καθώς και πρόσκληση για υποβολή περιλήψεων σε ερευνητές της εφηβείας για τη διάχυση των αποτελεσμάτων έρευνας, προγραμμάτων πρόληψης/παρέμβασης που πραγματοποιούνται στην Κύπρο.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, στις 18.30 – 20.00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής (Ισοκράτους 1-7, 1016, Λευκωσία).

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 22443062 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση a.christodoulou@theo.ac.cy μέχρι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1207