ΤΕΠΑΚ: Αιτήσεις για κενή θέση στην «Πληροφορική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά» για το ΜΗΜΕΜΥ


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σύμβαση στην Ειδικότητα «Πληροφορική ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά» για το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών (ΜΗΜΕΜΥ).

Οι υποψήφιες/οι πρέπει να κατέχουν:

-   Πτυχίο Πανεπιστημίου από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο.

-   Ικανότητα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας ως μητρική. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με το πλαίσιο αποδεκτών τεκμηρίων από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Διδακτορικός τίτλος, διδακτική εμπειρία σε πανεπιστημιακό επίπεδο, πείρα στην οργάνωση εργαστηρίων καθώς και ερευνητικό/συγγραφικό έργο θα αποτελούν πλεονέκτημα.

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση. Η/Ο υποψήφια/ος που θα επιλεγεί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της πιο πάνω κλίμακας ανάλογα με τα προσόντα και την πείρα της/του.

Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση ενός (1) έτους, η οποία δύναται να ανανεωθεί στη λήξη της. Επιπλέον,

(α) Σύμφωνα με τον «περί Εργοδοτούμενων με Εργασία Ορισμένου Χρόνου (Απαγόρευση Δυσμενούς Μεταχεί- ρισης) Νόμο του 2003», με τη συμπλήρωση σύμβασης εργασίας συνολικής περιόδου τριάντα (30) μηνών η σύμβαση μετατρέπεται αυτόματα σε σύμβαση αορίστου διάρκειας, και

(β) τα μέλη ΕΕΠ που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο ή ισότιμο επαγγελματικό τίτλο και τουλάχιστον οκτώ (8) χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), κρίνονται υποχρεωτικά για μονιμοποίηση.

Οι υποψήφιες/οι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι ενδιαφερόμενες/οι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

1. Επιστολή στην οποία να δίνουν σύντομη ανασκόπηση του διδακτικού/ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των μελλοντικών επιστημονικών τους σχεδίων. Επίσης να φαίνεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής.
2. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά).
3. Αποδεικτικά στοιχεία προσόντων.
4. Ονόματα και στοιχεία δύο ατόμων από τα οποία πιθανόν να ζητηθούν συστάσεις.

Καθήκοντα/Ευθύνες

1. Παροχή διδακτικού έργου (διδασκαλία εργαστηριακών μαθημάτων, φροντιστηρίων κλπ), επίβλεψη της εργασίας και πρακτικής άσκησης φοιτητριών/ών ή/και αυτόνομη διδασκαλία (για κατόχους διδακτορικού), συμπεριλαμβα- νομένων των μαθημάτων: ΜΕΜ 111 «Αρχές Προγραμματισμού», ΜΕΜ 114 «Αρχές Προγραμματισμού ΙΙ», ΜΕΜ 103 «Μαθηματικά ΙΙΙ», ΜΕΜ 329 «Αριθμητικές Μέθοδοι στη Μηχανική» του Τμήματος ΜΗΜΕΜΥ και: ΠΟΜ 118 «Προγραμματισμός Υπολογιστών για Μηχανικούς Ι», ΠΟΜ 213 «Προγραμματισμός Υπολογιστών για Μηχα- νικούς ΙΙ», GEO 231 « Βάσεις Δεδομένων για Τοπογράφους Μηχανικούς» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής (ΠΟΜΗΓΕ).
2. Ανάπτυξη, οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων του Τμήματος ΜΗΜΕΜΥ και ΠΟΜΗΓΕ.

Το άτομο που θα επιλεχθεί θα απασχολείται σε δύο Τμήματα, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών και στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής.

Σημειώνεται ότι η έδρα των ατόμων που θα επιλεγούν θα είναι η Λεμεσός και/ή η Πάφος και/ή οποιαδήποτε άλλη Επαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επισημαίνεται ότι, με βάση τον περί Προϋπολογισμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου του 2023 (Νόμος 2023), άρθρο 18, το ακαδημαϊκό προσωπικό ή άλλο εκπαιδευτικό προσωπικό έχει υποχρέωση να διαμένει μόνιμα στη Δημοκρατία για όσο χρόνο εργοδοτείται από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η καταβολή των αποδοχών του από το Πανεπιστήμιο θα γίνεται εφόσον τηρείται η πιο πάνω υποχρέωση.

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου.

Συνοδευτικά στοιχεία που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν δε λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να υποβληθούν εκ νέου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω των συνδέσμων: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο ΚύπρουMEM

Όλα τα αρχεία είναι απαραίτητο να είναι σε μορφή PDF.

Μετά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής αίτησης οι υποψήφιες/οι λαμβάνουν αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο δηλώνει την επιτυχή υποβολή της αίτησης. Σημειώνεται ότι μετά την υποβολή της αίτησης δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλαγή.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitments.sts@cut.ac.cy ή στα τηλέφωνα +357 25002159 και  +357 25002210.

Σημειώνεται ότι:

-    Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

-     Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










232