Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ για τις δεξιότητες, με τη συμμετοχή και του Ευρωβουλευτή Λ. Φουρλά


Εκδήλωση για τις δεξιότητες με τίτλο «UPRESKILLINGCUT>», διοργανώνεται αύριο Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και της συνεργασίας που ξεκινά το ΤΕΠΑΚ με το Κέντρο Παραγωγικότητας για το έτος 2024.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του ΤΕΠΑΚ «Ανδρέας Θεμιστοκλέους», στη Λεμεσό, από τις 08.45 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ.

Το «παρών» του στην εκδήλωση θα δώσει και ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος ήταν ο Εισηγητής για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων.

Ο κ. Φουρλάς θα συμμετάσχει σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Δεξιότητες - Κύπρος > Η Επόμενη Μέρα», μαζί με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κατάρτισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Δάφνη Συμεωνίδου και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Παραγωγικότητας, κα Μαρία Νικολάου Χρίστου.

Στο πλαίσιο της ενότητας με τίτλο «Σύγχρονη Επαγγελματική Κουλτούρα», θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στις Ψηφιακές Δεξιότητες, την Πράσινη Ανάπτυξη / Περιβάλλον, την Ποιότητα Εργασίας και την Ασφάλεια & Υγεία στην Εργασία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Λεμεσού, εκπρόσωποι της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Κέντρου Παραγωγικότητας, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων καθώς και ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του ΤΕΠΑΚ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










430