73 Πακέτα Αγάπης από τον Όμιλο Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης του Πανεπιστημίου Κύπρου


 Στη Φοιτητική Μέριμνα του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της δράσης του «Έρανος Συλλογής Τροφίμων εις μνήμην Ιωάννη Παπαδόπουλου».  

Tην Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 73 Πακέτα Αγάπης παραδόθηκαν από τον Όμιλο Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Φοιτητική Μέριμνα του ομώνυμου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της δράσης του «Έρανος Συλλογής Τροφίμων εις μνήμην Ιωάννη Παπαδόπουλου».  

Η συγκεκριμένη δράση εις μνήμην ιδρυτικού μέλους του ΟΟΕΠ, ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε τη 1η Δεκεμβρίου. Η δράση είχε ως στόχο τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση των απόρων φοιτητών του Πανεπιστημίου. Με τη σύμπραξη όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας, ετοιμάστηκαν από μέλη του Ομίλου 73 Πακέτα Τροφίμων, τα οποία και παραδόθηκαν στο Σωματείο Ευημερίας των Φοιτητών της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου.  

Ο Όμιλος Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης διανύει φέτος την 29η χρονιά λειτουργίας του και αποτελεί μια παρουσία Χριστού στο Πανεπιστήμιο. Μέσα από τις δράσεις του έχει ως στόχο να προβάλει την ορθόδοξη πνευματική ζωή, την ελληνική παράδοση και να προάγει την υγιή ψυχαγωγία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










611