22ο Συνέδριο ΕΟΚ μαζί με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την έδρα UNESCO του Πανεπιστημίου Frederick


«Οι εκπαιδευτικοί σε ένα μεταβαλλόμενο παρόν και ένα απροσδιόριστο μέλλον: Επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο μας»

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την έδρα UNESCO του Πανεπιστημίου FREDERICK, διοργανώνει το 22o Συνέδριό του με θέμα: «Οι εκπαιδευτικοί σε ένα μεταβαλλόμενο παρόν και ένα απροσδιόριστο μέλλον: Επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο μας». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο, 21  Οκτωβρίου 2023 μεταξύ των ωρών 8:30-13:30, στο Πανεπιστήμιο Frederick, στη Λεμεσό, και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ακαδημαϊκούς, ερευνητές/ερευνήτριες, φοιτητές/φοιτήτριες.

Στο Συνέδριο θα μιλήσει η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ Αθηνά Μηχαηλίδου για τον ρόλο του/της εκπαιδευτικού στη μετάβαση προς το σύγχρονο σχολείο. Θα παρουσιαστούν, επίσης, σε τρεις παράλληλες συνεδρίες, ενδιαφέροντα θέματα, που καλύπτουν τις ακόλουθες τρεις θεματικές:

  1. Δια βίου μάθηση
  2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  3. Εκπαίδευση για βιώσιμη ανάπτυξη: Οικονομία/Περιβάλλον/Κοινωνία

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία επιλογής παρακολούθησης των θεμάτων που τους/τις ενδιαφέρουν κάθε φορά.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Κύπρου (www.eokcy.org). Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, επιλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

α) Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής, μέσω του λογαριασμού τους, στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου https://www.pi-eggrafes.ac.cy, στην κατηγορία «Ημερίδες - Συνέδρια», από τις 2 Οκτωβρίου 2023 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2023. Υπενθυμίζεται ότι για τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο διαδικτυακό περιβάλλον εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων. Σχετικές οδηγίες για την επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, στον σύνδεσμο «Διαχείριση προφίλ» (https://myprofile.pi.ac.cy/). β) Όσοι και όσες δεν είναι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα, είτε πατώντας πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο είτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR: https://bit.ly/EOK22

Σε όλους/όλες που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










654