ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λεμεσού: Πρωταγωνιστής των εξελίξεων


ΤΗΣ ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΚΑΝΙΑ*

Με παρακαταθήκη το έργο μας και επιλογές νίκης, ανακοινώνουμε αύριο Τρίτη το ψηφοδέλτιο της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λεμεσου, για τις εκλογές της 30ης Μαΐου των Γενικών Αντιπροσώπων που θα εκπροσωπούν τον διδασκαλικό κόσμο την επόμενη 4ετία  στην ΠΟΕΔ, κλείνοντας τον κύκλο των ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων της παράταξης μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι συνθέσαμε και πάλι την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, με επιλογές νίκης, αποτελούμενη από 25 αξιόλογους εκπαιδευτικούς και διεκδικούμε την ψήφο του/της δασκάλου-δασκάλας, νηπιαγωγού και ειδικού εκπαιδευτικού. Σύνθημα μας το ΕΙΜΑΣΤΕ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ” 24 ώρες το 24ωρο και μοναδικός μας σκοπός η βελτίωση της καθημερινότητας του εκπαιδευτικού κόσμου και η ανάπτυξη του δημόσιου σχολείου.

Συνδυάσαμε την εμπειρία και τη γνώση υφιστάμενων στελεχών, με τον ενθουσιασμό, την κατάρτιση και το δυναμισμό που διαθέτουν τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Με όπλο τη δουλειά  και την αποτελεσματικότητα μας, συνεχίζουμε και σας καλούμε να πορευτείτε μαζί μας για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε μαζί και να στοχοθετήσουμε τις επόμενες μας κατακτήσεις. Τα έργα και οι ημέρες μας είναι εκεί με κατακτήσεις και θέσεις.

 Όλα αυτά που πετύχαμε μαζί, όπως το συνταξιοδοτικό, η επέκταση θεσμού υπεύθυνου Τμήματος, η επέκταση της  Προδημοτικής, η κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών, η αύξηση οργανικών θέσεων, η επίλυση του προβλήματος που προέκυψε από τον μεγάλο αριθμό συμβασιούχων ιδιαίτερα στην ειδική εκπαίδευση έκαναν τη διάφορα στην πράξη.

Ως ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, ζητούμε τη στήριξή σας και εγγυόμαστε την ηγεσία που θα κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, στηρίζοντας στην πράξη την καθεμιά και τον καθένα συνάδελφο, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια!

*Πρόεδρος ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λεμεσού




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1347