ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας: Συνταγή επιτυχίας: Όταν η εμπειρία και η γνώση δένουν με τη νέα δύναμη της προοπτικής


Με δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας  και μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΔ Σωκράτης Φιλιππίδης, ενόψει της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της αναφέρει: 

«Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται αυτές τις μέρες όλα τα στελέχη και φίλες/φίλοι της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Παράταξης, ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΠΟΕΔ στις 30 Μαΐου. Με παρακαταθήκη το έργο μας και επιλογές νίκης, μπήκαμε πρώτοι στο χορό των ανακοινώσεων ψηφοδελτίων ανά επαρχία, με στόχο την ανάδειξη των 100 Γενικών Αντιπροσώπων που θα εκπροσωπούν τον διδασκαλικό κόσμο την επόμενη 4ετια.

Σειρά παίρνει μέσα στα επόμενα 24ωρα η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΠΑ.Δ.Ε.Δ Πρωτοπορία Λευκωσίας με τους 34 υποψηφίους μας. Έχουμε την άποψη ότι για άλλη μια φορά, συνθέσαμε  την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, διεκδικώντας  την ψήφο του/της δασκάλου-δασκάλας, νηπιαγωγού και ειδικού εκπαιδευτικού. Κάνοντας πράξη το σύνθημα μας ΕΙΜΑΣΤΕ “ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ” 24 ώρες το 24ωρο με μοναδικό μας σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας του εκπαιδευτικού κόσμου και την παράλληλη ανάπτυξη του δημόσιου σχολείου.

Νιώθουμε περήφανοι και οι 34 συναδέλφισσες / συνάδελφοι του ψηφοδελτίου μας, καθώς και οι δεκάδες άλλοι εκπαιδευτικοί που συνεργάστηκαν για τη σύνθεση της καλύτερης ομάδας, της ομάδας της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Λευκωσίας.

Συνδυάσαμε την εμπειρία και τη γνώση υφιστάμενων στελεχών, με τον ενθουσιασμό, την κατάρτιση και το δυναμισμό που διαθέτουν τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν για πρώτη φορά.  Με τη νέα αρχή που επιχειρήσαμε την περασμένη 4ετια, με νέο αέρα αλλά και με δυναμισμό, έχοντας ως όπλο τη δουλειά και την αποτελεσματικότητα μας, συνεχίζουμε και σας καλούμε να πορευτείτε μαζί μας για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε μαζί και να στοχοθετήσουμε τις επόμενες μας κατακτήσεις. Τα έργα και οι ημέρες μας είναι εκεί με κατακτήσεις και θέσεις που αφορούν τον καθένα μας αλλά και με πρόγραμμα και θέσεις για τα επόμενα που έρχονται.

 Όλα αυτά που πετύχαμε μαζί, όπως το συνταξιοδοτικό, η επέκταση θεσμού υπ. Τμήματος, η επέκταση της  Προδημοτικής, η κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών, η αύξηση οργανικών θέσεων, η επίλυση του προβλήματος που προέκυψε από τον μεγάλο αριθμό συμβασιούχων ιδιαίτερα στην ειδική εκπάίδευση έκαναν τη διάφορα στην πράξη. Κοιτώντας λοιπόν καθαρά στα μάτια την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς, τη δασκάλα και τον δάσκαλο, τη/τον νηπιαγωγό και την/τον ειδική/ο εκπαιδευτικό της Λευκωσίας, ζητούμε τη στήριξη σας και εγγυόμαστε την ηγεσία που θα κάνει τη διαφορά. Μια ηγεσία που θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις, θα αφουγράζεται προβλήματα και θα συνεχίσει να βρίσκει λύσεις και συγκλήσεις μέσω της ΠΟΕΔ.

Με ψηφοδέλτιο, λοιπόν, που καλύπτει όλες τις βαθμίδες της δημοτικής εκπαίδευσης , δημοτική - προδημοτική - ειδική, όλες τις θέσεις εκπαιδευτικού, μόνιμοι-συμβασιούχοι-αορίστου-αντικαταστάτες, με εμπειρία αλλά και δυναμισμό και δεδομένη την εργατικότητα μας, σας θέλουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η φωνή της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία και στη Λευκωσία».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










821