ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Ηγεσία που κάνει τη διαφορά και στη Mόρφου


Με ισχυρό ψηφοδέλτιο και στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του ηγετικού μας ρόλου στην ΠΟΕΔ Μόρφου, προς όφελος των συναδέλφων

Ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Μόρφου, ενόψει της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου της ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Μόρφου για τις εκλογές ΠΟΕΔ 2024: 

"Για μας, στην ΠΑΔΕΔ Μόρφου, κάθε μέρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συνεχίσει τις δράσεις της. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, διεκδικούμε ως άτομα και ως παράταξη, τη στήριξη όλων των μελών της ΠΟΕΔ Μόρφου.

Διεκδικούμε τις εκλογές της ΠΟΕΔ Μόρφου με την πιο ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ, με ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο από εκπαιδευτικούς που θέλουν και μπορούν να εργαστούν και να διεκδικήσουν για τον κλάδο και για τον/την κάθε δάσκαλο/δασκάλα, νηπιαγωγό, ειδικό εκπαιδευτικό.

ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ αναζητούμε την ενότητα, τη συνεργασία και τη συναντίληψη εντός της ΠΟΕΔ, διεκδικώντας αιτήματα και προωθώντας λειτουργικές και αποτελεσματικές προτάσεις.

Με αισιοδοξία και πλήρη επίγνωση της αποστολής μας:

ΚΑΛΟΥΜΕ την κάθε συναδέλφισσα και τον κάθε συνάδελφο να πορευτεί μαζί μας, χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ προς όφελος όλων των εκπαιδευτικών, των μαθητών/μαθητριών και γενικότερα της Εκπαίδευσης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε δυναμικά, επί των επάλξεων, με υπεύθυνη στάση, εποικοδομητική κριτική και δυναμική παρέμβαση εκεί και όπου χρειάζεται.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για τη διατήρηση της καταγωγής μας και ανάδειξη του σπουδαίου έργου που επιτελεί η ΠΟΕΔ και η ΠΑΔΕΔ Μόρφου για όλες τις κοινότητες της περιοχής, αλλά και για διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης γης μας.

Ηγεσία που κάνει τη διαφορά και στη Μόρφου!

Το ψηφοδέλτιό μας:

1.Αντρέας Γεωργίου, ΒΔ Δημοτικής

2. Χαράλαμπος Δημητρίου, Δάσκαλος

3. Άντρη Τσίγκη Παπαφώτη, ΒΔ Προδημοτικής

4. Σπύρος Σπύρου, Δάσκαλος

ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία Μόρφου"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










400