Παράταση για υποβολή αιτησεων στον 10ο Διαγωνισμό «Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση» 2017‑2018


Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 10ο Διαγωνισμό «Η Παραγωγικότητα στην Εκπαίδευση»  παρατείνεται μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2017.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η εμπλοκή των μαθητών και εκπαιδευτικών σε δραστηριότητες που θα τους δώσουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την έννοια της παραγωγικότητας και τους παράγοντες που την επηρεάζουν.

Σημειώνεται ότι κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στο Διαγωνισμό θα λάβει χρηματοδότηση €80 για τις δαπάνες υλοποίησης της εργασίας.

Θα απονεμηθούν 1ο, 2ο και 3ο βραβείο (€300, €200 και €100 αντίστοιχα) στις εργασίες που θα διακριθούν σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν ομάδες μαθητών από Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και τη Νέα Σύγχρονη Μαθητεία, τόσο του δημοσίου τομέα όσο και αναγνωρισμένων σχολείων του ιδιωτικού τομέα, υπό την εποπτεία συντονιστή εκπαιδευτικού.

Η προκήρυξη και οι όροι του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Κέντρου Παραγωγικότητας (www.mlsi.gov.cy/kepa) και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (www.moec.gov.cy).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε µε την Ανώτερη Λειτουργό Παραγωγικότητας κ. Μαρία Νικολάου Χρίστου, τηλ.: 22806115, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mnicolaou@kepa.mlsi.gov.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










118