Διαδικτυακό Σεμινάριο για προπτυχιακά προγράμματα Σχολής Διοίκησης & Επιχειρήσεων του UCLanCyprus


Η Σχολή Διοίκησης & Επιχειρήσεων του University of Central Lancashire Cyprus σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα για τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής που προσφέρονται από το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Το Διαδικτυακό  Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Τα καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Διοίκησης & Επιχειρήσεων παρέχουν τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια που χρειάζονται οι φοιτητές για να πετύχουν στον συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα BA (Hons) Accounting & Finance κατέχει πρωτοποριακή συνεργασία με το σώμα του Παγκόσμιου Φορέα για Επαγγελματίες Λογιστές ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), επιτρέποντας στους φοιτητές να ολοκληρώσουν παράλληλα με το πτυχίο τους, και τον επαγγελματικό τίτλο ACCA σε μόλις 4 χρόνια! Το πρόγραμμα προσφέρει 9 απαλλαγές στο ACCA, 8 απαλλαγές στο CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) και 8 απαλλαγές στο ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) με τους απόφοιτους του εν λόγω προγράμματος να εργοδοτούνται άμεσα σε μεγάλους ελεγκτικούς οίκους στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα BA (Hons) Hospitality & TourismManagement, έχει κατακτήσει την 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές στον τομέα Hospitality & TourismManagement, σύμφωνα με τη λίστα κατάταξης πανεπιστημίων Guardian University Rankings 2021. Επίσης, η διεθνής λίστα κατάταξης πανεπιστημίων παγκοσμίως ARWU (Shanghai List) έχει κατατάξει το University of Central Lancashire μεταξύ των κορυφαίων στο επιστημονικό πεδίο Hospitality & TourismManagement.

Εκτός από τα πιο πάνω προπτυχιακά προγράμματα, η Σχολή Διοίκησης & Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου προσφέρει επίσης τα προγράμματα BA (Hons) AdvertisingandMarketingCommunications, BA (Hons) BusinessAdministrationκαι BA (Hons) EnglishLanguageStudies.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










507