Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Επιτυχημένη εκδήλωση φοιτητών Αρχιτεκτονικής στο Πισσσούρι


Φοιτητές και φοιτήτριες από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος παρουσίασαν τις εργασίες τους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πρόσφατα στο Πολυδύναμο Κέντρο Πισσουρίου. Το θέμα των εργασιών επικεντρώθηκε στις «Κατασκευές στην τοποθέσια Μελάντα στην κοινότητα Πισσουρίου».

Ποιοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Η παρουσίαση προσέλκυσε μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου και εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λεμεσού, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αξία και σημασία στην εκδήλωση.

Οι φοιτητές παρουσίασαν δημιουργικές και καινοτόμες προτάσεις που αντικατοπτρίζουν την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στους τομείς της αρχιτεκτονικής και των γεωπεριβαλλοντικών επιστημών.

Σε ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους συμμετέχοντες για την αφοσίωση και την αριστεία που επέδειξαν.

Απόδειξη του ταλέντου και της δέσμευσης των φοιτητών

«Οι προτάσεις αυτές αποτελούν απόδειξη του ταλέντου και της δέσμευσης των φοιτητών στην ανάπτυξη και την καινοτομία, προσθέτοντας σημαντική αξία στην τοπική κοινότητα.Η επιτυχημένη συνεργασία με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λεμεσού αποτελεί παράδειγμα του πώς οι ακαδημαϊκές κοινότητες μπορούν να συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της αρχιτεκτονικής καινοτομίας. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος συγχαίρει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες για την επιτυχημένη εκδήλωση και δηλώνει υπερήφανο για τη συνεισφορά τους στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική κοινότητα» κατέληξε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










278