Κυκλοφόρησε το τέταρτο τεύχος του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου Οιστός


Γνωρίστε τις δράσεις του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Το Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με χαρά ανακοινώνει ότι έχει κυκλοφορήσει το τέταρτο ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο Οιστός για τα έτη 2021-2022. Με άξονα πάντα τις δράσεις των φοιτητών, αποφοίτων, συνεργατών και διδακτικού προσωπικού, γίνεται εμφανής η συμβολή του Τμήματος στη δημιουργική και καινοτόμο διδασκαλία, την έρευνα και την προσφορά στην κοινωνία.

Tο Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών είναι ιδιαίτερα περήφανο, που τον Οκτώβριο 2022,στον τομέα της Εκπαίδευσης το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατατάχτηκε με βάση το TimesHigher Education (THE) World UniversityRankings ανάμεσα στα 176-200 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και ως το 1ο πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα (μαζί με το Πανεπιστήμιο Κύπρου), και 40ο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο τεύχος παρουσιάζονται κυκλοφορίες νέων βιβλίων και ερευνητικών άρθρων, ποικίλα ερευνητικά προγράμματα, τα οποία δείχνουν διεθνείς συνεργασίες του Τμήματος με πανεπιστήμια του εξωτερικού, διαπανεπιστημιακές και διακρατικές συνεργασίες. Ξεχωρίζουμε τη νέα διαπανεπιστημιακή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Διαμεσολάβηση, την επιτυχή οργάνωση θερινού σχολείου για μεταπτυχιακούς φοιτητές σε συνεργασία με το ΝewcastleUniversity, με επιστέγασμα την επιτυχή λειτουργία του διαπανεπιστημιακού επτάμηνου, μοναδικού στο είδος του επιμορφωτικού προγράμματος με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με θέμα το Σύγχρονο Παιδικό και Εφηβικό Βιβλίο.  

Καθώς η εστίαση στη δια βίου μάθηση είναι βασικό μας μέλημα, συνεχίζουμε την οργάνωση συνεδρίων και σεμιναρίων αναφορικά με οποιοδήποτε θέμα άπτεται των Παιδαγωγικών Σπουδών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram του Τμήματός μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










403