Παράταση της προθεσμίας υποβολής εργασιών για το SyNERGYMED 2024


Η Οργανωτική Επιτροπή και οι  προεδρεύοντες του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Ενεργειακή Μετάβαση στην περιοχή της Μεσόγειου (SyNERGYMED 2024),ανακοινώνουν την παράταση της προθεσμίας υποβολής εργασιών, μέχρι και τις 29 Μαΐου 2024. Η νέα προθεσμία θα αντικαταστήσει την προηγούμενη (29 Απριλίου 2024), προσφέροντας παράταση διάρκειας ενός μήνα στους υποψήφιους/ες συγγραφείς, οι οποίοι/ες καλούνται να υποβάλουν μια πλήρη δημοσίευση έκτασης από 3-5 σελίδες.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους/ες, έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής τις δημοσιεύσεις τους για το Συνέδριο και συνιστούμε να προχωρήσουν σε οποιεσδήποτε αλλαγές και διορθώσεις, εάν το επιθυμούν, μέχρι και τη νέα διορία υποβολής εργασιών. Όσοι ενδιαφερόμενοι/ες βρίσκονται στο στάδιο της διαδικασίας υποβολής εργασιών ή/και σκοπεύουν να υποβάλουν σύντομα τις δημοσιεύσεις τους, παροτρύνονται να ακολουθήσουν τις αναλυτικές κατευθυντήριες γραμμές που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του SyNERGY MED 2024, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://synergy-med.org/submission-guidelines/. 

Η φετινή τρίτη εκδοχή του Διεθνούς Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21-23 Οκτωβρίου 2024, στη Λεμεσό, θα αναδείξει τις τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), παρέχοντας τη δυνατότητα μιας εφ’ όλης της ύλης ανασκόπησης και συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, από ερευνητές και πολιτικούς μέχρι και εκπροσώπους περιφερειακών και τοπικών αρχών και εκπροσώπων συστάδων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και άλλων κύριων φορέων, με στόχο την αναζήτηση λύσεων για την εν εξελίξει ενεργειακή μετάβαση. Ως εκ τούτου, το SyNERGY MED 2024, θα αναπτύξει ουσιαστικά τις εργασίες των δύο προηγούμενων συνεδρίων, για τη δημιουργία μιας επωφελούς και υψίστης σημασίας ενεργειακής πλατφόρμας στην περιοχή.

Το SyNERGY MED 2024 διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με τη στήριξη του Κέντρου Αριστείας «ΦΑΕΘΩΝ», το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,  το Πανεπιστήμιο του Cagliari, και το φοιτητικό παράρτημα ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Κύπρου (IEEE UCY Student Branch). Όπως και κατά τα προηγούμενα χρόνια, το Συνέδριο επωφελείται από την τεχνική υποστήριξη του IEEEPower & EnergySociety, ενώ η ερευνητική ποιότητα ενδυναμώνεται περαιτέρω με την μετέπειτα κυκλοφορία νέων ειδικών τευχών στα κορυφαία περιοδικά RenewableEnergy και SustainableEnergyGridsandNetworks.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και το κόστος εγγραφής, τη διαδικασία υποβολής των εργασιών και τις θεματικές ενότητες του SyNERGY MED 2024, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://synergy-med.org/.

Για οποιαδήποτε ακαδημαϊκά θέματα τυχόν προκύψουν, οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως αποταθούν στην Οργανωτική Επιτροπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: synmed2024@ucy.ac.cy.




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










240