Μέθοδοι αξιολόγησης προγραμμάτων (Program Evaluation)


Νέο πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το σεμινάριακό πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτες/τους, προπτυχιακές/κούς, μεταπτυχιακές/κούς, διδακτορικέ/κούς και μεταδιδακτορικές/κούς φοιτήτριες/τές και ερευνήτριες/τές που ενδιαφέρονται να αξιολογήσουν προγράμματα στα πλαίσια της έρευνας ή και της διατριβής τους.

Τα προγράμματα μπορεί να είναι παρεμβατικά ή εκπαιδευτικά. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα επεξηγηθούν οι βασικές μέθοδοι και θεωρίες της αξιολόγησης προγραμμάτων. Οι συμμετέχουσες/χοντες μέσα από διαδραστικές ασκήσεις θα μπορούν να μάθουν τις βασικές παραμέτρους αξιολόγησης και να τις εφαρμόσουν.

Εισηγητής: Δρ. Άγγελος Κασσιανός, Ειδικός Επιστήμονας Έρευνας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Δρ. Άγγελος Κασσιανός είναι Ειδικός Επιστήμονας Έρευνας και Marie Skłodowska Curie Fellow στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τμήματα Ψυχολογίας (ACT healthy lab) και Πληροφορικής (eHealth lab) και Senior Research Fellow στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Υγείας του Πανεπιστημίου του UCL. Είναι Ψυχολόγος Υγείας με έμφαση στη δημόσια υγεία και στη συμπεριφορική ιατρική (behavioural medicine) και με ερευνητικό ενδιαφέρον όσον αφορά τους βιο-ψυχο-κοινωνικούς παράγοντες σχετικά με την πρόληψη ασθενειών και της έγκαιρης διάγνωσης (κυρίως του καρκίνου), της διστακτικότητας εμβολιασμών (vaccination hesitancy) και της ανάπτυξης ψηφιακών παρεμβάσεων υγείας (digital health interventions). Συντονίζει αρκετά ερευνητικά έργα.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Τμήμα Ψυχολογίας – Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής

Διάρκεια προγράμματος: 3 ώρες

Γλώσσα & τρόπος διεξαγωγής: Προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα & Δια ζώσης

Πότε: Τετάρτη, 15/05/2023, μεταξύ 15:30-18:30μ.μ.

Ποιοι μπορούν να το παρακολουθήσουν: Απόφοιτες/τοι, φοιτήτριες/τές και ερευνήτριες/τές των κλάδων υγείας, τεχνολογίας κ.ά..

Εγγραφές: https://www.ucy.ac.cy/alumni-development/life-long-learning/

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ υπάρχουν τέλη συμμετοχής. Για όλα τα προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου απονέμεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για την απόκτηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης, απαιτείται η ολοκλήρωση του κύκλου του σεμιναρίου. Εκτός από το πιστοποιητικό παρακολούθησης, στις/τους συμμετέχουσες/χοντες δίνεται παράλληλα και η δυνατότητα διεκδίκησης Πιστωτικών Μονάδων ECTS (για φοιτήτριες/τές).

 

Πληροφορίες: Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου, Τ.: 22894356 (ώρες γραφείου), Ε.: alumni@ucy.ac.cy/lifelong.learning@ucy.ac.cy, W. https://www.ucy.ac.cy/alumni-development/     

 




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










256