«Pop Up Talks: Ιστορίες που εμπνέουν». Αξιόλογοι Κύπριοι oμιλητές, επισκέπτονται την περιφέρεια


Ένα αξιόλογο εγχείρημα, με τίτλο «PopUpTalks: Ιστορίες που Εμπνέουν», κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση, το Σάββατο, 6 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του Δημοτικού Σχολείου Αργάκας, στοχεύοντας να φέρει στο φως την ουσία της έμπνευσης, αλλά ταυτοχρονα και να δημιουργήσει τις δυνατότητες για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των ομιλητών και των κατοίκων των απομακρυσμένων κοινοτήτων της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω πρωτοβουλία θα φιλοξενηθούν αξιόλογοι Κύπριοι ομιλητές, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες, προσωπικές τους ιστορίες, βιώματα, ιδέες και σκέψεις που μπορούν να επηρεάσουν θετικά και να εμπνεύσουν.

Στην πρώτη ημερίδα, οι κύριοι ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Ζερβίδης, Marketing & Communication Specialist, Trainer, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Το τρίπτυχο της ευημερίας και της επιτυχία στο ταξίδι της ζωής», Δρ. Ξένια Λοϊζίδου, Πολιτικός Μηχανικός | Ακτομηχανικός, με το θέμα «Τι είναι επιτυχία; Πόσο χαρούμενοι πραγματικά είμαστε;», Ανδρέας Μεσαρίτης, Brand Expert, με το θέμα «Αθλητής υγείας ή ασθενής με πάρκινσον; Εσύ διαλέγεις.» και η Δρ. Μυρτάνη Πιερή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια | Σχολή Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, που θα αναλύσει το θέμα «Η εξέλιξη βρίσκεται μέσα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη από τις τρεις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2024, στηρίζεται από τις ακόλουθες Κοινότητες: την Πόλη Χρυσοχούς, το Νέο Χωριό, την Αργάκα, τη Γιαλιά, την Αγία Μαρίνα, τα Νέα Δήματα και τον Πωμό.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.

Yποστηρικτές της είναι οι SeaTecHub, Aκτή και PlusPrint. PR Sponsor είναι η εταιρεία MSPS Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ ή/και κρατήσεις συμμετοχών μέσω sms στο 99610647.

Facebook: https://www.facebook.com/popuptalks/




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










382