Ανάρτηση πρακτικών Διαδικτ. Συνεδρίου: H Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο


Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ανακοινώνει την ανάρτηση των Πρακτικών του διαδικτυακού Συνεδρίου «H Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας στο Σύγχρονο Σχολείο».

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με μεγάλη επιτυχία, από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2022. 

 Το Συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, στελέχη της εκπαίδευσης, φοιτητές/φοιτήτριες, ακαδημαϊκοί, ερευνητές/ερευνήτριες, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες εστίασε σε ζητήματα διδακτικής και διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Απώτερος στόχος του Συνεδρίου ήταν να συζητηθούν συναφείς προοπτικές και εφαρμογές, στον ευρύτερο ελληνόφωνο χώρο, για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ευχαριστεί ξανά όλους/όλες τους/τις ομιλητές/ομιλήτριες, από διαφορετικά πανεπιστημιακά και παιδαγωγικά συγκείμενα της Κύπρου και της Ελλάδας, τόσο για τη συνεισφορά τους στο συνέδριο όσο και για τη συμμετοχή τους στα Πρακτικά του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, μπορούν να εντοπιστούν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://bit.ly/didaskalia_ellinikis_glossas




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










645