Διαδικτυακό Σεμινάριο: Η χρήση του AI, VR και AR στην Εκπαίδευση


Το ερευνητικό κέντρο CARDET σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής, διοργανώνουν την Πέμπτη 25 Απριλίου, 16:00-17:00, ένα διαδικτυακό σεμινάριο για την αξιοποίηση των  “AI, VR και AR στην Εκπαίδευση”. Το σεμινάριο  πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ρόλου τους ως εθνικοί συντονιστές της Κύπρου στην πανευρωπαϊκή καμπάνια All Digital Weeks 2024 που στοχεύει στην προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων. 

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί μέσω Zoom, θα γίνει εισαγωγή στις δράσεις του δικτύου All Digital αλλά και ενημέρωση για τις ενέργειες, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που θα διεξαχθούν κατά τις All Digital Weeks (13-31 Μαΐου). Επιπρόσθετα, εκπρόσωποι των δύο οργανισμών θα προβούν σε σύντομες παρουσιάσεις εργαλείων και τρόπων αξιοποίησης της Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας καθώς και της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εκπαίδευση.   

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με μια σειρά ερωτήσεων και συζήτησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις, ερωτήσεις και προτάσεις προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία.

Για εγγραφές μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ 

Το διαδικτυακό σεμινάριο ‘AI, VR και AR στην Εκπαίδευση’ αποτελεί την πρώτη εισαγωγική δράση της καμπάνιας AD Weeks 2024 στην Κύπρο. Οι συμμετέχοντες/ούσες στο σεμινάριο, πέραν από την παρουσίαση των ψηφιακών εργαλείων στον τομέα της εκπαίδευσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις που θα υλοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση των ψηφιακών δεξιοτήτων. Παράλληλα, λάβουν καθοδήγηση για το πως να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προσφέρονται αλλά και να εντάξουν τις πρωτοβουλίες και δράσεις του σχολείου-οργανισμού τους στην πανευρωπαϊκή αυτή προσπάθεια. 




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










957