Τελετή βράβευσης διαγωνισμών ΜΙΕΕΚ


Ευκαιρίες - διακρίσεις για τους νεους και τις νεες μας

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, η Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας πραγματοποίησε τελετή βράβευσης για τον 3ο μαθητικό διαγωνισμό του Προγράμματος Σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» και τον 3ο Διατμηματικό Διαγωνισμό ΜΙΕΕΚ, που συνδιοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Σπουδών «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» και το Τμήμα «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης» των ΜΙΕΕΚ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ΑΙΤΕ, το νέο παράρτημα των ΜΙΕΕΚ στη Γερμασόγεια Λεμεσού.

Τα θέματα των Διαγωνισμών αποτελούσαν μία αντανάκλαση των νομοθετικών εξελίξεων αναφορικά με το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, το θέμα του μαθητικού διαγωνισμού ήταν «Πράσινο – Γαλάζιο: Πως η Πράσινη Συμφωνία Επηρεάζει τη Ναυτιλία» ενώ του διατμηματικού διαγωνισμού των ΜΙΕΕΚ ήταν «Πράσινη Εφοδιαστική Αλυσίδα: Εφικτή ή Ευκταία;». Καινοτομία στον εν λόγω διαγωνισμό φέτος ήταν η τελική φάση της δημόσιας αντιλογίας (debate) μετά την προκριματική φάση της έρευνας και της εκπόνησης της εργασίας.

Στον Μαθητικό Διαγωνισμό διακρίθηκαν με το Α΄ Βραβείο το Λανίτειο Λύκειο, με το Β’ Βραβείο η Α΄ ΤΕΣΕΚ Λεμεσού με το Γ΄ Βραβείο το Λύκειο Πέτρου και Παύλου και με Τιμητικό Έπαινο το Λύκειο Αγίου Νικολάου Λεμεσού.

Στον Διατμηματικό Διαγωνισμό διακρίθηκαν με το Α΄ Βραβείο ο Χρύσης Πρωτόπαπας με το Β΄ Βραβείο η Στυλιανή Ανδρέου και με το Γ΄ Βραβείο η Άννα Μαρία Χαραλάμπους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Υφυπουργός Ναυτιλίας, οι Δήμαρχοι Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου και οι Δωροθέτες των Διαγωνισμών, Οργανισμός Σαλαμίς, Lemissoler Navigation Ltd., L. Nemitsas Ltd. και Ergonauts, καθώς και παράγοντες από τη Ναυτιλιακή βιομηχανία και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Η τελετή έκλεισε με δεξίωση και κόκτεϊλς που ετοίμασαν οι σπουδαστές/σπουδάστριες του Τμήματος «Επισιτιστικών Τεχνών και Εστίασης.» των ΜΙΕΕΚ.




Comments (0)





Add a new comment:








Newsletter










377