Δείπνο στη Γ' ΤΕΣΕΚ Λεμεσού στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Μήνα Γαλλοφωνίας


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Μήνα Γαλλοφωνίας, που οργανώνονται από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το ΥΠΑΝ, το Υφυπουργείο Πολιτισμού και άλλους κρατικούς φορείς, η Γ' ΤΕΣΕΚ Λεμεσού και ο κλάδος Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2023 στις 7.00 μ.μ. οργάνωσε Γαλλικό Δείπνο σε εκπαιδευτικό εστιατόριο της Σχολής.

Η βραδιά είχε θέμα τον γαστρονομικό πολιτισμό των Γαλλόφωνων Χωρών και τη χρήση τοπικών προϊόντων. Το Δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους η  Πρόξενος της Γαλλίας κ. Μελίνα Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος της Alliance Francaise Λεμεσού κ. Νίκη Παπά, ο Πρόεδρος της ΙΔΕΠ Δρ. Ονησίφορος Ιορδάνου, ο κ. Χρίστος Παπαχριστοδούλου, Etwinning Ambassador, ο Επιθεωρητής  Ξενοδοχειακών κ. Μιχάλης Τσιάρλεστος, οι κ. Νικόλ Χατζηκυριάκου και Ρωξάνη Τριμικλινιώτη, ως εκπρόσωποι της SPECTUS, οι καθηγήτριες Γαλλικών Dejaune Muriele και Annick Zebrini, καθώς και εκπρόσωποι από το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η κ. Νεκταρία Φαντούση, καθηγήτρια Γαλλικών, Υπεύθυνη Εθιμοτυπίας στο πρόγραμμα Erasmus Plus. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Σχολής κ. Θεόδωρος Ηλία. Το Μουσικό Σχήμα της Σχολής μας υπό τη Διεύθυνση της κ. Ειρήνης Θεοδοσίου διασκέδασε τους συνδαιτημόνες με όμορφες γαλλικές μελωδίες. Τα μενού φιλοτέχνησε ο Κλάδος Γραφικών Τεχνών, ο οποίος επιμελήθηκε και τον όμορφο διάκοσμο του εστιατορίου. Το πλούσιο μενού εδεσμάτων και των ποτών, που ακολούθησε, την ετοιμασία του οποίου επιμελήθηκαν οι Β.Δ. Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων κ. Ανδρέας Παρασκευά, κ. Γιώργος Παναγή και κ. Χρίστος Μιχαήλ, ικανοποίησε όλους τους παρευρισκομένους αναδεικνύοντας ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης των μαθητών που φοιτούν στη Σχολή.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ-ΔΗΜΟΣΕΥΣΕΩΝ
Γ΄ΤΕΣΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










734