Έμπρακτη αγάπη και συνεισφορά του KES College στον πρώτο ξενώνα φιλοξενίας Ronald McDonald House


Το KES College, μέσα από την προσφορά του στον πρώτο ξενώνα φιλοξενίας Ronald McDonald House®, τον οποίο επισκέφτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού, απέδειξε για άλλη μια φορά, τη δέσμευση και την ευαισθησία του για συνεισφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα.

Ο ξενώνας φιλοξενίας Ronald McDonald House® αποτελεί μια πρωτοβουλία που προσφέρει δωρεάν χώρο διαμονής και στήριξης σε γονείς των οποίων τα παιδιά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ ή σε κάποιο άλλο νοσοκομειακό ίδρυμα στη Λευκωσία παρέχοντάς τους με αυτό τον τρόπο "ένα σπίτι μακριά από το σπίτι".

Ομάδα φοιτητών από το Πρόγραμμα Σπουδών Πτυχίου «Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων» του KES College με τον εκπαιδευτή τους κ. Άριστο Νικολάου, ανέλαβαν με μεγάλο ενθουσιασμό την προετοιμασία του φαγητού και του γλυκού της ημέρας του ξενώνα - όλα τα έξοδα των οποίων χορήγησε το ίδιο το Κολλέγιο - τα οποία σέρβιραν με πολύ αγάπη στους φιλοξενούμενους.

Το KES College εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους υπεύθυνους του Ronald McDonald House® για τη θερμή υποδοχή και τους συγχαίρει για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2749