Διάλεξη της Διευθύντριας της Φαρμακευτικής Εταιρείας IASIS Pharma Cyprus στους φοιτητές του KES College


Οι φοιτητές του Πτυχίου του Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Ιατρικών Επισκεπτών» και του Διπλώματος «Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου» του KES College είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στις 8 Νοεμβρίου 2023, μία σημαντική διάλεξη από τη Διευθύντρια και Sales & Marketing Manager της φαρμακευτικής εταιρείας IASIS Pharma Cyprus, κα. Βάσω Ψαρά, η οποία παρουσίασε τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας και τις ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει.

Η διάλεξη αυτή είχε στόχο να αναδείξει τη σπουδαιότητα της γεφύρωσης του ακαδημαϊκού με τον επαγγελματικό τομέα και εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κολλεγίου για την προετοιμασία των φοιτητών από την επαγγελματική συνέντευξη μέχρι και την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή του στην άρτια εκπαίδευση μελλοντικών επαγγελματιών υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάλεξη βοήθησε τους φοιτητές να ενημερωθούν για τις πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της υγείας και της φαρμακοβιομηχανίας, στην Κύπρο και την Ελλάδα, εστιάζοντας σε χαρακτηριστικά, γνώσεις και δεξιότητες που πρέπει να κατέχουν για να τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη καριέρα.

Το KES College συνεχίζει την προσπάθειά του να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, εμπνέοντας τους φοιτητές να επιδιώκουν μια πλούσια και επιτυχημένη πορεία στο συναρπαστικό χώρο της υγείας.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του Κολλεγίου στη διαρκή βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στην κατάλληλη προετοιμασία των φοιτητών του για την  επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Στο τέλος της διάλεξης, οι φοιτητές αποκόμισαν αρκετές γνώσεις για το μέλλον του επαγγέλματος και ταυτόχρονα, απέκτησαν βαθύτερη κατανόηση των «μυστικών» του κλάδου. Αδιαμφισβήτητα, η αλληλεπίδραση των φοιτητών του KES College με πρωτοπόρους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, τους παρέχει τέτοιες εμπειρίες και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να διαπρέψουν στον τομέα της Διοίκησης Ιατρικών Επισκεπτών και των Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου στο μέλλον.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2343