ΚΕΣ: Εκπαίδευση φοιτητών Πτυχίου Διοίκησης Ιατρικών Επισκεπτών και Διπλώματος Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου


 «Σύγχρονα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα: Χαρακτηριστικά και τρόπος χρήσης»

Τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, τα Προγράμματα Σπουδών Πτυχίο Διοίκησης Ιατρικών Επισκεπτών και Δίπλωμα Βοηθοί (Τεχνικοί) Φαρμακείου υποδέχτηκαν, στις εγκαταστάσεις του KES College, τον κ. Πανίκο Κάρμιο, Director της εταιρείας Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων CIM Biomedical Co. LTD και τον κ. Ιορδάνη Ιορδάνους, Διευθυντή της εταιρείας F.C. First Choice Health LTD.

Οι φοιτητές των Προγραμμάτων Σπουδών παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό σεμινάριο: «Σύγχρονα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα: Χαρακτηριστικά και τρόπος χρήσης», στα πλαίσια της ανάπτυξης γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την άμεση και επιτυχημένη αφομοίωσή τους στην αγορά εργασίας σε ένα τόσο απαιτητικό τομέα, όπως είναι ο τομέας της υγείας. Ο κλάδος των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, με κύκλους εργασιών στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σε κλινικές, νοσοκομεία, ιατρεία και φαρμακεία.

Ο κ. Κάρμιος και ο κ. Ιορδάνους δεν έμειναν μόνο στη θεωρία, αλλά με ζωντανή επίδειξη, παρουσίασαν στους φοιτητές Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, τελευταίας τεχνολογίας, όπως συμπυκνωτές οξυγόνου, mini και αθόρυβους νεφελοποιητές, εργονομικά πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου, οξύμετρα και άλλα πολλά. Παράλληλα πολλοί φοιτητές δεν δίστασαν να τα χρησιμοποιήσουν, για να γνωρίσουν στο έπακρον όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους.

Το σημαντικότερο, όμως, σημείο ήταν οι πολύτιμες συμβουλές που έλαβαν οι φοιτητές από τους κ. Κάρμιο και κ. Ιορδάνους, αναφορικά με τα μυστικά της αγοράς των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, τις στρατηγικές πωλήσεων, τη σχέση που πρέπει να αναπτυχθεί με τον πελάτη (ασθενή ή επαγγελματία υγείας) και φυσικά ποια είναι η σωστή νοοτροπία και τακτική για να εδραιώσει κανείς μια πετυχημένη επιχείρηση στον τομέα των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων και Ιατρικών Αναλωσίμων.

Το KES College θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κύριους ομιλητές για την τιμή που μας έκαναν να παραχωρήσουν το σεμινάριο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι με μεγάλη τους χαρά δώρισαν στο κολλέγιο και τους φοιτητές του, πολλά από τα προϊόντα, στα οποία έγινε επίδειξη, έτσι ώστε να μπορούν να εξασκηθούν στη χρήση και στις στρατηγικές πώλησής τους, στα πλαίσια των μαθημάτων τους.

Οι φοιτητές για ακόμη μια φορά αποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό όλη την νέα γνώση που έλαβαν για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, έμαθαν για όλες τις ιδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και πως ένας Ιατρικός Επισκέπτης ή ένας Βοηθός (Τεχνικός) Φαρμακείου θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο ιδιαίτερο αλλά άκρως ενδιαφέρον πεδίο, όπως αυτό των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










981