Αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους επιλεγμένων ειδικοτήτων


 Για τις ανάγκες αξιολόγησης ή/και διαχείρισης αιτήσεων για τα Σχέδια Χορηγιών που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο ΑΠΕ και ΕΞ.Ε

H Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞ.Ε) ανακοινώνουν την προκήρυξη διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία για αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους, επιλεγμένων ειδικοτήτων, για τις ανάγκες διαχείρισης Σχεδίων Χορηγιών που εφαρμόζονται από το Ταμείο, με κριτήριο ανάθεσης τη σειρά κατάταξης στον ενιαίο κατάλογο τελικής κατάταξης που θα δημιουργηθεί με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στα έγγραφα του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στην αγορά υπηρεσιών από πτυχιούχους των εξής ειδικοτήτων: μηχανική, οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστική, μαθηματικά.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, αφού πρώτα μελετήσουν τους όρους του διαγωνισμού, μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 19/01/2024 στις 14:00.

Για απορίες που ενδεχομένως να προκύψουν σχετικά με τον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στην Επιτροπή μέσω της «φόρμας επικοινωνίας» μέχρι τις 12/01/2024 στις 15:00. Στο πεδίο «Θέμα» οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γράψουν: «Αρ. Διαγωνισμού: ΤΑΜΕΙΟ  ΑΠΕ και ΕΞΕ/ 02/23».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6940