KESJULY18

2018-10-29 14:49:41
«Κοίος»: Αιτήσεις για την πλήρωση τριών (3) θέσεων προγραμματιστή λογισμικού πλήρους απασχόλησης

«Κοίος»: Αιτήσεις για την πλήρωση τριών (3) θέσεων προγραμματιστή λογισμικού πλήρους απασχόλησης


Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση τριών (3) θέσεων προγραμματιστή λογισμικού πλήρους απασχόλησης σε ένα ή σε συνδυασμό των παρακάτω:

 • Ανάπτυξη Front-end
 • Ανάπτυξη Back-end
 • Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά
 • Ανάπτυξη ενσωματωμένου λογισμικού
 • Διαχείριση βάσεων δεδομένων

για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας του Ερευνητικού Κέντρου. Το Κέντρο αναζητά υποψήφιους τόσο σε αρχικό επίπεδο (entry-level) με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα, όσο και σε ανώτερο επίπεδο (senior-level) με σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για την ανάπτυξη νέων λύσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και να σχεδιάσουν νέες πλατφόρμες και συστήματα για τα έργα έρευνας και καινοτομίας του Ερευνητικού Κέντρου. Στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, θα συμβάλλουν επίσης στην εκπόνηση τεχνικών εκθέσεων και εγχειριδίων, καθώς και στην επαφή με τους τελικούς χρήστες για σκοπούς τεχνικής επίδειξης. Εκτός από την ανάπτυξη, οι προγραμματιστές του Κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν περαιτέρω εκπαίδευση σχετικά με τεχνικές και διαχειριστικές δεξιότητες. Το Ερευνητικό Κέντρο «Κοίος» είναι η μεγαλύτερη Ερευνητική Μονάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία μέσω του έργου KIOS CoE Teaming, με σημαντική χρηματοδότηση πέραν των 40 εκατομμυρίων ευρώ, για τη διάρκεια των επόμενων 15 ετών. Το «Κοίος» σήμερα απασχολεί 90 ερευνητές, οι οποίοι υποστηρίζονται από εξωτερικά χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα ενώ το όραμα του Κέντρου είναι η αύξηση του αριθμού αυτού στους 150-200 μέχρι το έτος 2022. Το «Κοίος» παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για διεξαγωγή έρευνας κορυφαίου επιπέδου στην περιοχή της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών, με έμφαση στην παρακολούθηση, τη διαχείριση, τον έλεγχο και την ασφάλεια μεγάλης κλίμακας υποδομών ζωτικής σημασίας, που συμπεριλαμβάνουν συστήματα παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, δίκτυα παροχής νερού, συστήματα μεταφορών, δίκτυα τηλεπικοινωνιών και συστήματα διαχείρισης και ανταπόκρισης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το Κέντρο στοχεύει στη διεπιστημονική αλληλεπίδραση και προωθεί τη συνεργασία μεταξύ βιομηχανίας, πανεπιστημίων και ερευνητικών οργανισμών σε τομείς υψηλής τεχνολογίας παγκόσμιας σημασίας.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Η εργοδότηση θα γίνει με βάση τη θέση του «Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου». Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι για ένα έτος με περίοδο αξιολόγησης 6 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης για 2 έτη. Με βάση την απόδοση δύναται να τύχει περεταίρω ανανέωσης. Ο μηνιαίος ακαθάριστος μισθός θα είναι αναλόγως προσόντων και πείρας και θα κυμαίνεται μεταξύ €1500-€2500. Ο 13ος μισθός είναι ενσωματωμένος στον μηνιαίο μισθό. Η εν λόγω θέση δεν προνοεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ωστόσο το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρέχει τη δυνατότητα εάν η/ο εργοδοτούμενη/ος το επιθυμεί να γίνει μέλος στο κρατικό σχέδιο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (ετήσιο κόστος ανά άτομο €550) ή να ενταχθεί στο Ιδιωτικό Σχέδιο Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης (κόστος 5,5% επί του ακαθάριστου μισθού). Άδεια μητρότητας, χορηγείται με βάση των Περί Προστασίας της Μητρότητας Νόμο 1997 έως 2011.

Το Ερευνητικό Κέντρο ΚΟΙΟΣ λειτουργεί ως εργοδότης ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι θα τύχουν ίσης αντιμετώπισης ανεξάρτητα από το φύλο, την ταυτότητα ή τον προσανατολισμό φύλου, τη θρησκεία, την εθνική προέλευση, την αναπηρία ή την ηλικία.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα:

 • δημιουργούν λύσεις front-end και / ή back-end
 • δημιουργούν κινητές εφαρμογές και / ή εφαρμογές ιστού
 • αναπτύσσουν και διαχειρίζονται βάσεις δεδομένων
 • δημιουργούν ενσωματωμένο λογισμικό για ενσωματωμένα συστήματα
 • συντάσσουν τεχνικές εκθέσεις και εγχειρίδια
 • επικοινωνούν με τους τελικούς χρήστες για σκοπούς τεχνικής επίδειξης

Το Κέντρο βασίζεται κυρίως σε ανοιχτές τεχνολογίες, οι οποίες περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε): Πλαίσια JavaScript, Python, Java, RESTful API, Django, Docker, Linux, Relational / NoSQL Βάσεις Δεδομένων, HTML5 / CSS3, Android app και loT περιβάλλον, κωδικοποίηση ενσωματωμένου συστήματος σε C και C ++.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

 • Πτυχίο (BSc) ή/και μεταπτυχιακό επιπέδου Μάστερ (MSc) στην επιστήμη των υπολογιστών, της μηχανικής πληροφορικής ή της ηλεκτρολογίας.
 • Προηγούμενη εμπειρία σε σχετική θέση προγραμματιστή λογισμικού θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα στοιχεία ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο https://applications.ucv.ac.cv/recruitment:

 1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση που να αναφέρει επίσης την ημερομηνία που είναι διαθέσιμη/ος για εργοδότηση
 2. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα
 3. Αντίγραφα και αναλυτική βαθμολογία του τίτλου ή τίτλων σπουδών
 4. Συνοπτική περιγραφή επαγγελματικών εμπειριών (μέχρι 1 σελίδα) στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά
 5. Ονόματα και στοιχεία επικοινωνίας δυο τουλάχιστον προσώπων από τους οποίους μπορούν να ζητηθούν συστάσεις

Η υποβολή των αιτήσεων πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5μμ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποτείνεστε στα τηλέφωνα 22893450/51 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση kios@ucy.ac.cy.


Αφήστε ένα σχόλιο

 • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
IDEP19
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016