KESJULY18

2018-10-27 10:03:38
ΤΕΠΑΚ: Θέση ΕΕΠ με σύμβαση-Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνίας και Επιστήμης Τροφίμων

ΤΕΠΑΚ: Θέση ΕΕΠ με σύμβαση-Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνίας και Επιστήμης Τροφίμων


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σύμβαση στην Ειδικότητα «Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων» (Food Science and Technology) για το Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν:

-       Πτυχίο στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων ή σε άλλο συναφή κλάδο (Γεωπονικές Επιστήμες, Χημεία, Χημική Μηχανική, Κτηνιατρική, Βιολογία, Διατροφή ή άλλο συναφή κλάδο) με κατεύθυνση την Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

-       Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων ή άλλο συναφή κλάδο

-       Διδακτορικό (PhD) στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων θα θεωρηθεί πλεονέκτημα

-       Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και  Αγγλικής γλώσσας

-       Εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση ερευνητικών εργαστηρίων θα αποτελεί πλεονέκτημα

-       Εμπειρία στη διδασκαλία θεωρητικών ή εργαστηριακών μαθημάτων θα αποτελεί πλεονέκτημα

Καθήκοντα / Ευθύνες:

 1. Διδασκαλία μαθημάτων ή παροχή διδακτικού έργου (π.χ. διδασκαλία εργαστηρίων, επίβλεψη πρακτικής άσκησης κλπ) στους τομείς της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
 2. Παροχή βοηθητικού έργου στην ανάπτυξη και οργάνωση των εργαστηρίων του Τμήματος Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων
 3. Παροχή βοηθητικού διοικητικού έργου για το Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της πιο πάνω κλίμακας ανάλογα με τα προσόντα και την πείρα του.

H πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση ενός (1) έτους, η οποία δύναται να ανανεωθεί στη λήξη της. Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

 1. Επιστολή στην οποία να δίνουν σύντομη ανασκόπηση του διδακτικού/ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των μελλοντικών επιστημονικών τους σχεδίων. Επίσης να  αναφέρεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση επιλογής τους   
 2. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά)
 3. Κατάλογο δημοσιεύσεων
 4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους
 5. Ονόματα και στοιχεία δύο ατόμων (κατά προτίμηση Καθηγητών Πανεπιστημίου) από τους οποίους έχουν ζητηθεί συστάσεις
 1. Στοιχεία επικοινωνίας

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου.

 

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη του «Αίτηση για τη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση – Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων - στην ειδικότητα Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων» στα γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Έλενα Τήλλυρου στη ηλεκτρονική διεύθυνση elena.tyllirou@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο 25002466.

Σημειώνεται ότι:

 • Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.
 • Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και τον  σεξουαλικό προσανατολισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

 • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
IDEP19
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016