KESJULY18

2018-10-19 12:15:47
ΤΕΠΑΚ:Θέση ΕΕΠ με σύμβαση στο Τμ. Επιστημών Αποκατάστασης-Λογοθεραπεία Επίκτητες Διαταραχές ενηλίκων

ΤΕΠΑΚ:Θέση ΕΕΠ με σύμβαση στο Τμ. Επιστημών Αποκατάστασης-Λογοθεραπεία Επίκτητες Διαταραχές ενηλίκων


Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) με σύμβαση στην Ειδικότητα «Λογοθεραπεία με ειδίκευση στις Επίκτητες Διαταραχές ενηλίκων» για το Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν:

- Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών ή ισότιμο προσόν στην ειδικότητα Λογοθεραπείας/Λογοπαθολογίας

- Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών επίπεδου Μάστερ (MSc/MA) Λογοθεραπείας/Λογοπαθολογίας/Επιστήμες Επικοινωνίας 

- Ικανότητα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας ως μητρική. Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

- Τουλάχιστον 5 έτη κλινικής εμπειρίας μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών σχετική με το αντικείμενο της θέσης 

- Διδακτορικός τίτλος, διδακτική εμπειρία σε πανεπιστημιακό επίπεδο, πείρα στην οργάνωση εργαστηρίων καθώς και ερευνητικό / συγγραφικό έργο θα αποτελούν πλεονέκτημα.

Επίσης, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι ή να έχουν δικαίωμα εγγραφής στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Λογοπαθολόγων Νόμο (Ν.136(1)/2001).

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση. Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε βαθμίδα της πιο πάνω κλίμακας ανάλογα με τα προσόντα και την πείρα του.

Η πλήρωση της θέσης αυτής θα είναι με σύμβαση ενός (1) έτους, η οποία δύναται να ανανεωθεί στη λήξη της. Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  1. Επιστολή στην οποία να δίνουν σύντομη ανασκόπηση του διδακτικού/ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των μελλοντικών επιστημονικών τους σχεδίων. Επίσης να φαίνεται η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση εκλογής  (2 αντίγραφα)
  2. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά) - (2 αντίγραφα)
  3. Κατάλογο δημοσιεύσεων (2 αντίγραφα)
  4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους (2 αντίγραφα)
  5. Ονόματα και στοιχεία δύο ατόμων από τους οποίους έχουν ζητηθεί συστάσεις (2 αντίγραφα)
  6. Στοιχεία επικοινωνίας (2 αντίγραφα)

Καθήκοντα / Ευθύνες

  1. Παροχή διδακτικού έργου (διδασκαλία εργαστηριακών μαθημάτων, φροντιστηρίων κλπ), επίβλεψη της εργασίας και πρακτικής άσκησης φοιτητών ή/και αυτόνομη διδασκαλία μαθημάτων (για κατόχους διδακτορικού), ανάλογα με της ανάγκες του Τμήματος. 
  2. Ανάπτυξη, οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των εργαστηρίων του Τμήματος και τα κλινικά πλαίσια της Πανεπιστημιακής Κλινικής Αποκατάστασης. Υποστήριξη και συμμετοχή στην επίβλεψη κλινικής άσκησης φοιτητών σε αντίστοιχα μαθήματα. Παροχή κλινικής εποπτείας σε εξωτερικά πλαίσια.

Αιτήσεις που δεν ικανοποιούν τις προδιαγραφές της προκήρυξης αυτής δεν θα προωθηθούν στα αρμόδια όργανα του Πανεπιστημίου. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για τη θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού

Προσωπικού με σύμβαση – Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης - στην ειδικότητα Λογοθεραπεία με ειδίκευση στις Επίκτητες Διαταραχές ενηλίκων» στα Γραφεία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου – Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακίνητα Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, 4ος όροφος, Αρχ. Κυπριανού 31, 3036 Λεμεσός ή να αποσταλούν με συστημένο ταχυδρομείο στην Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός, με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα όχι αργότερα από την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, ώρα 2.00 μ.μ. η οποία είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Έλενα Τήλλυρου στη ηλεκτρονική διεύθυνση elena.tyllirou@cut.ac.cy ή στο τηλέφωνο 25002466.

Σημειώνεται ότι: 

- Το ΤΕΠΑΚ εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα και των δύο φύλων όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης Ακαδημαϊκού και Διοικητικού Προσωπικού.

- Το Πανεπιστήμιο δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, την εθνικότητα, την ηλικία, τη σωματική ικανότητα, την οικογενειακή κατάσταση και το  σεξουαλικό προσανατολισμό.


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
IDEP19
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016