KESJULY18

2018-06-21 18:39:08
Η ΠΣΓΑ της ΟΕΛΜΕΚ καταψήφισε πρόταση «Αλλαγής» και «Νέας Πνοής» για διορισμό γυμναστών στη Δημοτική

Η ΠΣΓΑ της ΟΕΛΜΕΚ καταψήφισε πρόταση «Αλλαγής» και «Νέας Πνοής» για διορισμό γυμναστών στη Δημοτική


Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη των Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ καταψήφισε σήμερα κοινή πρόταση της «Αλλαγής» και της «Νέας Πνοής» για διορισμό γυμναστών στη Δημοτική Εκπαίδευση:

Το προσχέδιο απόφασης της «Αλλαγής» και της «Νέας Πνοής» ανέφερε:

 «Τα τελευταία γεγονότα στη Δημοτική Εκπαίδευση καταδεικνύουν την αναγκαιότητα για διορισμό εκπαιδευτικών  Φυσικής Αγωγής στη Δημοτική Εκπαίδευση, οι οποίοι θα αναλάβουν το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και θα χειρίζονται τα θέματα τής παροχής των Πρώτων Βοηθειών.

Το θέμα εντάσσεται στην συζήτηση για θέματα Ασφάλειας και Υγείας γι’ αυτό η Π.Σ.Γ.Α εξουσιοδοτεί το  Κ.Δ.Σ όπως το θέμα τεθεί στον σχετικό διάλογο».


Αφήστε ένα σχόλιο

  • Υποχρεωτiκά πεδία *


If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.
 

ΠανίκοςΠαπέττας
Thu June 21, 2018, 20:46:41
Η δεοντολογία κ. Χριστόφορε Παπαστυλιανού απαιτεί να αναγράφεται στο άρθρο ποιος είναι ο συγγραφέας του. Εδώ παρουσιάζεται ότι είναι είδηση δική σας και όχι της "Αλλαγής".
Υπάρχει λοιπόν σκοπιμότητα.
Κάποιοι επιδιώκουν την διάσπαση του μετώπου των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

Κώστας Ιερείδης
Thu June 21, 2018, 20:46:13
Τελικά έγινε αυτό που υπολογίζαμε όλοι. Στόχος κάποιων δεν είναι η επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των συναδέλφων αλλά το τουμπάρισμα της ομοψυχίας και την κοινής προσπάθειας για κοινό μέτωπο διεκδίκησης από πλευράς των 3 οργανώσεων. Τελικά τους ενοχλεί πολύ που η σημερινή ΟΕΛΜΕΚ θα δώσει λύση σε σειρά καίριων προβλημάτων τα οποία έχουν μπει στη σειρά με βάση και τη σοβαρότητα και την αμεσότητα που έχουν για τους συναδέλφους.

Σήμερα η ΠΣΓΑ, ΝΑΙ, ψήφισε σειρά ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ζητημάτων τα οποία προβληματίζουν τα υφιστάμενα μέλη της οργάνωσης και για την επίλυση των οποίων απαιτείται δυναμική και μεθοδική διεκδίκηση. Η ενότητα ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής εκπαίδευσης ΠΡΕΠΕΙ να αποτελεί 1η προτεραιότητα. Για κάποιους λοιπόν δεν αποτελεί και όπως είναι φανερό δεν είναι 1η προτεραιότητα ούτε η επίλυση των προβλημάτων τωνεκπαιδευτικών πολλαπλών ταχυτήτων, των εκπαιδευτικών χωρίς δικαίωμα σύνταξης κ.α.

Τους ευχαριστούμε για τη σπουδή με την οποία έτρεξαν να δώσουν στη δημοσιότητα παραπλανητικά το πιο πάνω θέμα αλλά να έχουν υπόψη τους ότι η ιστορία καταγράφει τις ενέργειες όλων μας.

chr@paideia-news.com
Thu June 21, 2018, 20:39:46
Μονίμως ….παραπονούμενε στο Paideia-News αγαπητέ Κυριάκο Ματθαίου, πρέπει να γνωρίζεις ότι -ίσως εκ παραδρομής- η ΟΕΛΜΕΚ δεν ενημέρωσε τα ΜΜΕ για τη σημερινή συνεδρία της ΠΣΓΑ. Η «Αλλαγή» έστειλε ανακοίνωση και δημοσιεύτηκε, όπως απαιτεί η δεοντολογία. Για τα άλλα θέματα μιλήσαμε με τον φίλο πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννο Σωκράτους. Μας εισηγήθηκε και συμφωνήσαμε, από αύριο Παρασκευή να αρχίσουν να δημοσιεύονται οι αποφάσεις με τα τελικά ψηφίσματα που εγκρίθηκαν στην ΠΣΓΑ..
Πάντως, είναι ευχάριστο που το θέμα της δεοντολογίας άρχισε να απασχολεί έντονα όχι μόνο εσένα αλλά πολλούς άλλους.
Χριστόφορος Παπαστυλιανου

Κυριάκος Ματθαίου
Thu June 21, 2018, 19:13:12
Επίσης η ΠΣΓΑ ψήφισε σήμερα για ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ζητήματα.
Διερωτούμαι πως είναι δυνατόν, το μόνο που ενημερώθηκε η Ιστοσελίδα να είναι αυτό που δεν ψηφίστηκε;
Κι επικαλούμαι κι εγώ δεοντολογίες... όπως συχνά κάνει ο φίλος ο ιδιοκτήτης του site.

FREDERICKJULY18
ucaln2prtyxia
 Cyprus School of Molecular Medicine
kaitomia-ereyna ucy
TEPAKFEB19
NEAPJUL17
INKPAIDEIA19
HPJETPRO
THEOLOGIKISXOLI
CDA2018
INTERCOLLEGE9
PROGNOSIS9
MARTIME
FORUMMARCH
global
CYIMASTER
Middlesex2016