Η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η 56η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, στη Δημοσιογραφική Εστία Λευκωσίας.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν η Δρ. Σοφία Ιωάννου Γεωργίου, Γενική Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, ο κ. Χρίστος Χρστοφίδης, Βουλευτής του ΑΚΕΛ – Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ. Νίκος Μεγάλεμος, Αντιπρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, η κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, και ο κ. Λοίζος Γιάσουμας, Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.

Ευχαριστούμε θερμά όσους χαιρέτισαν και μέσω των μηνυμάτων τους, κατέθεσαν την αναγνωρισμένη θέση ότι οι γονείς αποτελούν ένα σημαντικό εταίρο της εκπαίδευσης που έχει στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος. Παράλληλα οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα η εκπαίδευση για μας αποτελεί επένδυση για το μέλλον των παιδιών μας και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλους.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας για τη σχολική χρονιά 2023 -2024. Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι:

Πρόεδρος:  Ρένος Κουμή (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Λεμεσού)

Αν. Πρόεδρος:  Κώστας Τζιούβας (Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Λάρνακας)
Αντιπρόεδρος: Βασίλης Χατζηχρίστου (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κερύνειας)
Γραμματέας:  Άντρη Βλάχου (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αμμοχώστου)
Ταμίας: Ανδρέας Μιχαήλ (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Πάφου)
Β. Γραμματέας: Παναγιώτης Σταυρινού (Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Κερύνειας)

Και Μέλη:  Κλεάνθης Καραμανίδης (Ομοσπονδία Λεμεσού) Κώστας Ζάρτηλας (Ομοσπονδία Αμμοχώστου) Κώστας Αρχοντούς (Ομοσπονδία Πάφου)
Χριστιάνα Κουζάρη Αθανασάτου (Ομοσπονδία Λάρνακας) Ειρήνη Χανδρά (Ομοσπονδία Λευκωσίας) Σωτήρης Ποντίκας (Ομοσπονδία Λευκωσίας)

Ο Πρόεδρος, κ. Ρένος Κουμή, διαβεβαίωσε ότι όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα εργαστούν σκληρά και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέσα σε πλαίσια αγαστής συνεργασίας, με όλους τους φορείς, προς επίτευξη των στόχων της Συνομοσπονδίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










666