Απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου νικητές στο Young Lions 2024 Cyprus


Τρεις απόφοιτοι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ήταν ανάμεσα στους βραβευμένους του διαγωνισμού Young Lions 2024 Cyprus, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης - Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) με συνδιοργανωτή το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και με αριθμό συμμετοχών φέτος που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους κάτω των 30 ετών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια του Cannes Lions International Festival of Creativity, που γίνεται στις Κάννες. Από τον διαγωνισμό Young Lions αναδεικνύονται οι πιο δημιουργικές ομάδες που θα ταξιδέψουν εκεί για να διαγωνιστούν με τα καλύτερα νέα ταλέντα και εκείνους που θα ηγούνται της διαφήμισης του αύριο.

Ανάμεσα στους 8 νικητές αναδείχθηκε η Νίνα Τσιλίδου στην κατηγορία Digital (Innovation / Leo Burnett), ενώ στη 2η θέση κατηγορία Film βραβεύτηκαν οι Στέλιος Παπαγεωργίου (Freelance) και Αντρέας Βασιλείου (Freelance), οι οποίοι είναι απόφοιτοι του EUC στο Graphic Design.

Οι 8 νικητές θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Cannes Young Lions Competition, στις Κάννες, ενώ οι νικητές της 2ης και 3ης κατηγορίας, παρέλαβαν δωροεπιταγές από το Mall of Cyprus.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










308