Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διοργάνωσε το 2ο Career Accounting Bootcamp


Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου  διοργάνωσε το 2ο Career Accounting Bootcamp την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 όπου φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες εταιρίες Baker Tilly, Deloitte, EY, Grant Thornton, ICAEW, K. Treppides, KPMG, PWC και RSM συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και εργοδότησης. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκαν προσωπικές συνεντεύξεις με εκπροσώπους των εταιρειών, προσφέροντας έτσι στους συμμετέχοντες μια καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας συνέντευξης και τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες και δεξιότητες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική τους πορεία.

Ολοκληρώθηκαν συνολικά 71 συνεντεύξεις σε 8 οργανισμούς και όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ικανοποίηση για τη δυνατότητα ενίσχυσης των  εμπειριών τους.

Το Πανεπιστήμιο συνεχίζει τις προσπάθειές του να προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξη στους φοιτητές και τους αποφοίτους του, προετοιμάζοντάς τους για μια επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










441