Αφιέρωμα Περ. Γυμνασίου Πέρα Χωρίου και Νήσου στον αθλητή Μάριο Γεωργίου


Στις 17 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε, στο Γυμνάσιο Πέρα Χωρίου και Νήσου, εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι προς την κορυφή», αφιερωμένη στον κορυφαίο αθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Μάριο Γεωργίου.  Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Αγωγής Υγείας και Πρόληψης της Παραβατικότητας του σχολείου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκδηλώσεων.  Στόχος της εκδήλωσης αυτής ήταν αφενός μεν να αναδείξει τις αξίες του αθλητισμού και αφετέρου την προβολή υγιών προτύπων, που τόσο έχουν ανάγκη να βλέπουν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας.

Η εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό της διευθύντριας του σχολείου Πολύμνιας Ρούσου Τριανταφυλλίδου η οποία συνεχάρη τον Μάριο Γεωργίου και υπογράμμισε πως μέσα από τους αγώνες, τις επιδόσεις και την προσφορά του, ανέδειξε με τον πιο υποδειγματικό τρόπο τα ιδεώδη του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής Σοφούλης Στυλιανού εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Κάλλη Χατζιωσήφ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και ο Σταύρος Μιχαηλίδης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες κος Κώστας Παπακώστας, ο επίτιμος πρόεδρος φίλων της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Δαμιανός Χατζηδαμιανού, ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Λευκωσίας, ΠΛΕ Μάριος Μιλτιάδους, εκπαιδευτικοί, γονείς και μέλη του συνδέσμου γονέων του σχολείου.

Η εκδήλωση συνέχισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο ετοίμασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου καθώς και οπτικοακουστικό αφιέρωμα μέσα από το οποίο προβλήθηκε, σε συντομία, η διαδρομή της πορείας και των επιτυχιών του αθλητή.

Επίσης, ο Μάριος Γεωργίου μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου και δέχθηκε με χαρά τις ερωτήσεις τους, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα γεμάτο μηνύματα και αληθινά συναισθήματα, αναδεικνύοντας τη δύναμη της θελήσεως.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η διευθύντρια του σχολείου τίμησε τον αθλητή Μάριο Γεωργίου χαρίζοντάς του, το συμβολικό δώρο, το «Καράβι της Κερύνειας», με την ευχή να τον οδηγήσει σε επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι.

 

 

 +




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










947